Starity

Énekesnői pályára lép Kylie Jenner

2014. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-lány sem marad kizárólag reality-sztár - nővéréhez hasonlóan -, bár ő a zenei pályát választotta.

hirdetés
Énekesnői pályára lép Kylie Jenner

A Kardashian-lányok közül senki se maradt meg a celeb, illetve reality-sztár státusznál: Kim színésznőként és modellként debütált, Kourtney is modellkedett, míg Khloé műsorvezetőként és – néhány projekt erejéig – modellként is kipróbálta magát, valamint a három nővér együtt egy áruházláncot is nyitott.

Féltestvérük Kendall mélyebben beleásta magát a modell szakmába, többek között a New York-i divathéten is felvonult. A legkisebb Kardashian-lány, Kylie Jenner eddig modellkedéssel foglalkozott és még régebben úgy nyilatkozott, hogy szívesen lenne színésznő, de most úgy tűnik, más irányba terelődtek tervei.

„Kylie rátalált az életcéljára: énekesnő szeretne lenni. Már meg is találta énektanárát, aki producer is, mégpedig Tim Carter személyében” - nyilatkozta egy közeli forrás a Radar Online-nak. – „Kylie már dolgozik az első, debütáló kislemezén. Azt mondja mindnekinek, hogy ő lesz a következő Katy Perry. Nagy hang rejlik benne. Rájött arra is, hogy nem tud és nem is akar versenyezni Kendallal a modellkedés terén, így hát úgy döntött, zenei pályára lép. Az egész család támogatja az elképzelésében, és Timmel már elkezdték az órákat Kris házában.”

Kylie zenei debütálása 2015 elejére lesz várható!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek