Starity

Klippremier:Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea - Booty

2014. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez Booty című dala legújabb albumán, az A.K.A.-n kapott helyett. Sokaknak a Pitbull közreműködésével készült dal juthat eszébe először, viszont az énekesnő az Iggy Azalea-val közös verzióhoz készített kisfilmet.

hirdetés
Klippremier:Jennifer Lopez ft. Iggy Azalea - Booty

Jennifer és Iggy közös munkájának eredménye csütörtökön került fel az énekesnő hivatalos Youtube-csatornájára és vitathatatlanul nagy érdeklődés övezi. JLo és az egyre felkapottabb rapper nem bízott semmit a véletlenre: a dal hallatán mindenki forró hangulatú videóra számított, így nem csoda, hogy a több mint négyperces videóban rengeteg alkalommal láthatjuk benne a két sztár idomait.

A Booty merész kisfilmje eddig több, mint huszonöt millió megtekintést tudhat magáénak, ám nem mindenki tetszését nyerte el az énekesnő újdonsága. Több mint 165 ezren kattintottak a tetszik gombra és közel százezren fejezték ki nemtetszésüket a videó iránt.

A rajongók közül sokan dicsérik Jennifer alakját és büszkék rá, amiért nem szégyelli megmutatni a testét, mely negyvenöt éves kora ellenére is kifogástalan, ám vannak akik úgy gondolták, hogy az énekesnő túl messzire ment és a kisfilm messze túllépi a jóízlés határát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek