Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. szeptember 20. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zsűrizés, nyaralás, utazás, pihenés, és sok minden más! A sztárok az elmúlt héten sem lazsáltak a jobbnál jobb képek feltöltésével!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert a zsűriszékben

Bizonyára hatalmas megtiszteltetés lehetett Adam Lambert számára, hogy felkérték, legyen vendégzsűritag az American Idolban. Az énekes több képet is megosztott a felvételekről, köztük egy előzetest is a meghallgatásról. El kell ismernünk, remekül mutat Jennifer Lopez és Harry mellett!

Fotó: Instagram/Adam Lambert

*

Palvin Barbi az ágyból jelentkezett

„Egyike azoknak a bizonyos panda-estéknek” - írta a csinos magyar modell, akinek egyébként több mint két millió követője van az Instagramon. A hölgy most visszatért New Yorkba, ahol a jövőbeli projektjein dolgozik.

Fotó: Instagram/Palvin Barbara

*

One Direction mindenhol

Niall Horant büszkeség töltötte el, amikor meglátta magát és a csapatot a Tiempo címlapján, holott biztosan nem ez volt az első eset! Az énekes a képet Instagram-oldalán osztotta meg azzal a leírással, hogy kellemes ilyet látnia, amikor beül az autóba.

Fotó: Instagram/Niall Horan

*

Rihanna még mindig odáig van az unokahúgáért

Aki követi az énekesnőt a Twitteren, annak nem lehet hiánya a babás képekből, hiszen jócskán elárasztja velük az embert! Nem tudjuk hibáztatni, nagyon édes kisbabát tudhat maga mellett az Eminemmel közös turnéja közben.

Fotó: Twitter/Rihanna

*

Rita Ora Japánban van

A népszerű brit énekesnőt nagy szeretettel köszöntötték Japánban, ami szemmel láthatóan meghatotta őt. Emellett megkapta első, saját kimonóját is, amiről a lőtt pillanatot meg is osztotta közösségi oldalán.

Fotó: Instagram/Rita Ora

*

Elindult Sam Smith turnéja

A szintén brit, feltörekvő énekes az In The Lonely Hour nagylemezével indult világ körüli turnéra, amivel legutóbb New Yorkban léphetett fel. Sam roppant izgatott volt, így megannyi képpel látta el követőit.

Fotó: Instagram/Sam Smith

*

Ariana Grande póni haja

Ariana ismét népszerűvé tette a póni copfot, ami minden kétséget kizárólag remekül áll neki. A hajáról és aranyos, cicás fejdíszéről megosztott egy újabb képet, ami több mint 1 millió szívet érdemelt ki az Instagramon.

Fotó: Instagram/Ariana Grande

*

Nagy szeretettel fogadják Katy Perryt

A The Prismatic turnénak elérkezett a Los Angeles-i állomása, ahol Katy Perry él, megannyi hollywoodi celeb mellett. Az énekesnőnek így külön jól esett, hogy szerettel várták haza barátai és rajongói is. „Hello, városom... Hatalmas családi összejövetelt csapunk ma!” – írta utalva arra, hogy megannyi barátjával találkozhat ismét.

Fotó: Instagram/Katy Perry

*

Miley Cyrus önmagát adja

Nem is írjuk már, hogy Miley Cyrus egyre furább lesz, sokkal inkább, hogy Miley maradt Miley. Ezzel a selfie-vel pont úgy néz ki, mintha valamiféle „kocka-álomból” szabadult volna ki, mint egyfajta hősnő.

Fotó: Instagram/Miley Cyurs

*

Nicki Minaj és Ariana Grande egy színpadon

Közösen adták elő a Bang Bang című szerzeményüket a hölgyek, ami világszerte nagy sikernek örvend. Erről a fellépésről osztott meg egy jól elkapott pillanatot Nicki Minaj, aki szerint a vokál nagyon is rendben volt.

Fotó: Instagram/Nicki Minaj

Ashley Tisdale a paradicsomban

A friss feleség nagyon is élvezi a házas életet, és most éppen a jól megérdemelt mézes heteket tölti a férjével egy gyönyörű helyen. A színész-énekesnő nem volt rest féltékennyé tenni a világot, nemcsak a hely szépségével és nyugalmával, hanem hajlékonyságával is.

Fotó: Instagram/Ashley Tisdale

*

Ryan Seacrest detektív lett

Nem, nem Halloweenre készül a műsorvezető, hanem a show-ját vezette le ebben a nem mindennapi jelmezben. Az biztos, hogy a hangulatteremtéshez nagyon ért!

Fotó: Instagram/Ryan Seacrest

*

Bar Refaeli nagy szeretetnek örvend

Ki ne örülne egy olyan kis szőrgombóc szeretetének, mint amit a képen láthatunk? Bar nagyon szerencsésnek mondhatja magát hihetetlen édes kiskutyájával.

Fotó: Instagram/Bar Refaeli

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek