Starity

Vanessa Hudgens és Kim Kardashian a hackerek legújabb áldozatai

2014. szeptember 27. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a színésznőről és a reality-sztárról készült meztelen fotókat kaparintották meg ügyeskezű hackerek.

hirdetés
Vanessa Hudgens és Kim Kardashian a hackerek legújabb áldozatai

Augusztus utolsó napján kezdődött az a mizéria a mára már híressé vált 4chan nevezetű oldalon, amely több híresség intimszféráját is megsértette, ugyanis egy hacker többek között Jennifer Lawrence, Kate Upton, Ariana Grande, Victoria Justice, Rihanna és Kaley Cuoco meztelen fotóit, illetve néhányak videóit is sikerült megszereznie, melyeket folyamatosan töltöget fel a világhálóra és pénzt követel az eltávolításukért cserébe.

A hét elején a fórum felhasználói Emma Watsont spécizték ki, akiről elmondásuk szerint szintén birtokolnak kompromittáló felvételeket, azonban valószínűleg ezek már nem fognak napvilágot látni, ugyanis erősen küzdenek az internetezők, hogy eltegyék láb alól a 4chant.

Törekvéseik viszont még nem igazán értek célt, hiszen egy héttel ezelőtt például Kim Kardashianról, Vanessa Hudgensről és Hope Solóról láttak napvilágot meztelen fotók a korábban említett fórumon és a Redditen is, amiről elsőként a TMZ számolt be, majd szépen elterjedt az egész interneten is az újabb áldozatok híre. A szóban forgó képeket azonban nem sokkal később törölték is az oldalakról, ugyanis nem szeretnének még nagyobb bajba keveredni a jogtalanul eltulajdonított felvételek miatt, hiszen az FBI már így is nyomoz az ügyben.

A hírek szerint szintén aznap került fel az oldalra egy videó Aubrey Plazáról, valamint Jennifer Lawrence-ről és Kaley Cuocóról is néhány fotó, továbbá Mary-Kate Olsen, Avril Lavigne, Hayden Panettiere, Leelee Sobieski és Lake Bell is potenciális áldozatok lehetnek.

Egyébként a 33 éves reality-sztár és a 25 éves színésznő is esett már hackerek áldozatául korábban. Kimről 2007-ben került elő egy pornóvideó, amin akkori barátjával, Ray J-jel látható, tavaly pedig szintén intim felvételek láttak róla napvilágot. A Vanessáról készült meztelen fotók szintén 2007-ben landoltak az interneten, amikor még a Disney egyik üdvöskéje volt, így nem kis kalamajkába keveredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek