Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük VII.

2014. szeptember 21. 21:09   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk hetedik részében olyan sztárok kerülnek terítékre mint Ariana Grande, Natalie Portman, Cara Devialnge vagy éppen a legelső részben is feltűnt Victoria Justice. Kíváncsi vagy a kedvenc lábbelijükre? Görgess lejjebb!

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük VII.

Amanda Seyfried

Ki ne emlékezne a 2008-as kasszasiker, a Mamma Mia szőke ciklonjára, Sophie-ra? Esetleg a 2010-ben megjelent Levelek Júliának című filmben feltűnt lányra? Igen, minkettőt Amanda formálta meg és nem túlzunk ha azt mondjuk tökéletesen. Énekhangja persze már csak mellékes, hiszen ha az nem lenne akkor is nagy sikereket érne el.

Kedvenc lábbelije a Matt Bernson márkából került ki és egy nagyon kényelmes darabról van szó. Nem csak azért mert lapos talpú, hanem mert balerina formája miatt tökéletes a mindennapokra. Díszítésképpen az orrán arany színű kövek díszelegnek. Mi nem csodálkozunk, hogy elnyerte a színésznő tetszését.

Ariana Grande

Nickelodeonon kezdte, most már két saját kiadott albummal büszkélkedhet. Ariana nagyon sokat menetelt erőle az évek során és nem is kevés hírnévre tett szert: amerikai tinilányok milliói rajonganak érte és habár szerelmi életétől mostanában eléggé hangos volt a sajtó, még most is tartja magát a jó kislány imidzséhez.

Kedvenc lábbelije talán mindenkinek ismerős lehet, hiszen az őszi-téli és a kora tavaszi időjárásban nagyon közkedvelt darab. Ez az Ugg Classic nevezetű csizma, ami habár nem annyira divatos mint egyes csillogó-villogó, szegecses társai de kényelmes és tökéletes viselet az utcára.

Cara Devialnge

A világszínvonalú modell nem csak különleges szépségével, hanem furcsa és egyedi szemöldökével írta be magát a divat történelmébe. Vörösszőnyeges megjelenései alkalmával főleg a magassarkúakat preferálja, de ha rátekintünk kedvenc lábbelijére látszik, hogy Cara tényleg egy laza csaj a hétköznapokban.

Kedvence ez a kék Toile and Calfskin nevezetű torna/sportcipő, amely hétköznapokra tökéletes és nem mellesleg nagyon sok más híresség is előszeretettel hordja.

Dakota Fanning

A bájos színésznő még csak a húszat tölti, de már nagy sikereknek örvendhet. Már egészen kicsi kora óta a pályán van, így sokan ismerhetik a nevét, főleg a Twilight-trilógiából, de természetesen nem csak a vámpíros történet filmadaptációban bukkant fel.

Cipőkből ő sincs híján. Kedvence neki is egy teljesen hétköznapi, bár kissé nagymamás stílusú, lapos talpú Celine Rope-Soled Espadrilles nevezetű lábbeli, melyet szívesen visel vásárláskor, séták alkalmával, de akár egy randin is.

Natalie Portman

Az igazi filmrajongóknak ismerősen csenghet Natalie neve, ugyanis a hölgy számos filmben tűnt fel az évek során, így nem is csoda, hogy már egy Oscarral is boldogabb lett 2011-ben. A fiatal színésznő 13 évesen robbant be a köztudatba a Léon, a profi filmmel és azóta is népszerűségnek örvend.

Kedvenc színésznőnk kedvenc cipője ez a Dior Spring 2013-as kollekciójából származó elegáns magassarkú, melyet főleg hivatalos megjelenések alkalmával húz lábára. Szerintünk teljesn passzol Portman kisasszonyhoz ez a cipellő.

Victoria Justice

A Nickelodeon egykori színésznője már cikksorozatunk legelső részében is említve volt, akkor kedvenceként a turnéja során vislet telitalpú cipőjét mutattuk be, most viszont egy olyan darabbal szolgálunk amit főleg utcán húz lábára.

Ez a darab a Topshop jóvoltából került Victoriához és előszeretettel viseli akkor, amikor csak egy kis kényelemre vágyik, így ahogyan a képen is látjuk: séta közben, reptéren és vásárláskor is.

Cikkrosozatunk előző részei:
- Sztárok és kedvenc lábbelijük I. rész
- Sztárok és kedvenc lábbelijük II. rész
- Sztárok és kedvenc lábbelijük III. rész
- Sztárok és kedvenc lábbelijük IV. rész
- Sztárok és kedvenc lábbelijük V. rész
- Sztárok és kedvenc lábbelijük VI. rész

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek