Starity

Hilary Duff szívesen visszatérne a képernyőkre

2014. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary nemrégiben színésznői karrierjének újraélesztéséről mesélt a Huffington Postnak adott interjújában.

hirdetés
Hilary Duff szívesen visszatérne a képernyőkre
Fotó: InStyle magazin

2001 és 2004 között futott a Disney csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a Hilary Duff főszereplésével adásba kerülő Lizzie McGuire, mely olyan közkedveltnek bizonyult a nézők körében, hogy 2003-ban egy 90 perces filmet is készítettek a rendezők.

A sorozat hozta meg az akkor még tinédzser Hilarynek a várva várt sikert, így nem meglepő, hogy a színésznő boldogan bújna ismét a cserfes Lizzie bőrébe. „Imádom! Abszolút nyitott vagyok rá. Időbeosztásomat tekintve egy kicsit elfoglalt vagyok most, de miért is ne?” – nyilatkozta a színésznő, amikor a Huffington Post riportere arról faggatta, volna-e kedve feléleszteni a sorozatot.

„Olyan sokan szerették őt. Én magam is szerettem. Őszintén szólva, mialatt a sorozatot forgattuk, megerősödtem ennek a komédiának és mindannak köszönhetően, amit kaptam általa” – elevenítette fel Hilary a Lizzie-vel kapcsolatos érzéseit, azonban egyelőre nincs hír arról, hogy a stáb valóban összeáll-e egy újabb évad erejéig, hogy bemutassák a nézőknek, mi történt az utóbbi tíz évben Lizzie-vel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek