Starity

Megapartyval zárja kapuit a Budapest Park

2014. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90-es évek sztárjaival búcsúztatja a nyarat és zárja a szezont a Budapest Park. Totál Kapuzárás szeptember 27-én.

hirdetés
Megapartyval zárja kapuit a Budapest Park

A Budapest Park idei repertoárjáról példát vehetnének a hazai fesztiválrendezők, mivel ilyen erős nemzetközi felhozatalt sehol máshol nem tudtak felmutatni. A teljesség igénye nélkül itt volt az Everlast, a Russkaja, a Limp Bizkit, a Dropkick Murphys, a Soulfly, Rob Zombie, a Protest the Hero, a Pet Shop Boys, az Asian Dub Foundation, a Sick Of It All, a HIM, a Dream Theater, illetve fergeteges koncertet adott Joss Stone, és kiderült, hogy a Scooter még mindig menő.

Az idei szezon lezárásaként egy óriási retorparti kerül megrendezésre, ahol fellép a V-Tech, a Kreozin, az Ámokfutók, a Happy Gang és a Splash. A koncertek előtt és után Dj Domonique pörgeti majd a lemezeket. Most kiderülhet, hogy a hazai retrosztárok is képesek-e akkora bulit csinálni, mint Hasselhoff és a bandája a Hungaroringen.

Ezen az estén érdemes lesz korán érkezni a Parkba, mert 18 órától elindul a nagyszínpadon a program, a koncertek után pedig hajnalig tart majd a Megaparty.

Információ és jegyek: total90.hu, illetve budapestpark.hu/jegyvasarlas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek