Starity

Selena Gomez két napig sírt egy fiú miatt

2010. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez, akit a sikeres Disney sorozatból, a Wizards of Waverly Placeből ismerünk, egy interjúban elárulta a Latina magazinnak, hogy egyszer annyira megbántotta egy fiú, hogy két napig csak sírt.

hirdetés
Selena Gomez két napig sírt egy fiú miatt

Az ifjú tinisztár felnyitotta egyik korábbi kapcsolatát a világnak. Selena Gomez, a gyönyörű színész-énekesnő azt mondja,  elismeri, hogy most nem kell fiú az életébe, mert annyira fájt, amikor legutóbbi barátja megbántotta, hogy napokig nem tudta abbahagyni a sírást. „Egyszer csak felkiáltottam neki, és mondtam, hogy vége, és le fogok lépni, azután két napig csak sírtam” – mondja a 18 éves sztár.

Selena egyik interjújában a következőket mondta a Latina magazinnak:

„Az az ember, akit még nem is ismersz, »társkeresőként« találtál rá, azt hiteti, hogy ő az igazi, és egyszer csak hirtelen nagy csalódást okoz, vagy szokás szerint szakít veled. – majd így folytatta – Ez csak arra utal, hogy legközelebb egy közelebb álló ember a megfelelő fiú, akiben megbízol. Ha megbántanak, most már csak ennyit mondok: »Oké, ez egy jó lecke volt, és kész«!”

Úgy látszik, hogy Selenát nagyon megbántotta a fiú még a múltban, vagy talán nem is annyira régen? Reméljük,  már jobban van, és nem fordul elő vele ilyen még egyszer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek