Starity

Premier: Pixie Lott - Break Up Song

2014. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő a minap töltötte fel legfrissebb videóját, melyet Break Up Song című dalához forgatott.

hirdetés
Premier: Pixie Lott - Break Up Song

„Ez a dal az elsők között volt az új albumomról, amelyekbe beleszerettem. Imádom a keserédes szövegét, a dallamát, és hogy olyan valóságos. Én akartam, hogy Oliver játszon benne azért, hogy a videó igazán hiteles legyen, hogy az emberek, tényleg hallják a szöveget és átérezzék a dal hangulatát. Egyszer tényleg sírva fakadtam, s kisírtam a szemeimet, mintha az egész valóságos volna, ezt a videó végén láthatjátok is” – írta Pixie Lott a Facebookon.

Az augusztus 1-jén, a Virgin EMI gondozásában megjelent album tizenkét számot tartalmaz, köztük a már korábban megismert Nastyt és Lay Me Downt is. Érdekesség, hogy az énekesnő nevét viselő immár harmadik Pixie-stúdióalbumot a Motown lemezkiadó inspirálta, mely korongot Londonban, New Yorkban és Miamiban rögzítette Pixie és többek között olyan neves előadókkal dolgozott rajta, mint Christina Aguilera, CeeLo Green, James BrownAndrew Wyatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek