Starity

Dalpremier: Tankcsapda - A zene betemet

2014. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfőn bemutatott albumborító után most egy új dal jelent meg a Tankcsapdától.

hirdetés
Dalpremier: Tankcsapda - A zene betemet
Fotó: Facebook/Tankcsapda

Szeptember 22-én délután debütált a Tankcsapda új lemezének borítója, tegnap pedig az MR2 Petőfi Rádió reggeli műsorában egy újabb számot mutattak be a srácok a hamarosan megjelenő albumról a Köpök rátok után. A zene betemet címet viselő dalról már közzétettek egy dalszöveggel ellátott videót is a csapat hivatalos YouTube-csatornáján, amelyet hamarosan egy klip fog követni, ám a pontos dátumot még nem árulták el a debreceni rockerek.

Magyarország legnagyobb rockzenekarával készítettek egy interjút is, amelyben többek között szó esett a Strand Fesztiválon való szereplésükről, ezen túl említésre került az egyik rekordernek számító 75 éves rajongójuk is, aki találkozhatott a zenekarral a koncert után, mindemellett pedig a Lukács László-vezette formáció természetesen szót ejtett a közelgő albumról és klipekről is.

Az Urai vagyunk a helyzetnek címet viselő október 14-én megjelenő album lesz az együttes második nagylemeze Sidlovics Gábor gitárossal kiegészülve Cseresznye kiválása után. A kissé vérmes borítójú CD-t ugyanúgy 990 forintért fogják árusítani a MOL-kutaknál, mint a két évvel ezelőtti munkájukat, a Rockmafia Debrecent, valamint az összes újrakeverten kiadott Tankcsapda albumot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek