Starity

Tragédiával végződött az állatkerti kirándulás

2014. szeptember 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy fehér tigris áldozatául esett egy 20 év körüli férfi Indiában, miután átesett a biztonsági kerítésen.

hirdetés
Tragédiával végződött az állatkerti kirándulás

Nemrégiben adta hírül a világnak a BBC, miszerint egy fehér tigris áldozatául esett az a 20 év körüli gyári munkás, aki nemrégiben látogatást tett a Delhiben található állatkertben. A szemtanúk elmondása szerint a férfi az alacsonyan lévő kerítésre támaszkodott, majd nem sokkal később átesett azon.

„Délután fél kettő körül a hüllőházban voltunk, amikor egy kiáltásra lettünk figyelmesek. A tigris ketrecéhez szaladtunk, ahol megláttuk, hogy a fehér tigris a nyakánál fogva ragadott meg egy férfit, aki már vonaglott a fájdalomtól. Néhány gyerek botokkal és kövekkel dobálta az állatot, hogy eltereljék a figyelmét – sikertelenül. Az áldozat 10-15 percig szenvedett és senki nem segített rajta” – nyilatkozta a CNN-nek egy szemtanú, aki azt is elárulta, hogy a rendőrség az értesítéstől számítva rekordidőn belül a helyszínre ért, ám megmenteni már nem tudták a fiút.

„Mindannyiunkat letaglózott az eset. A tigris megragadta a fiút és megölte. Még az sem világos számomra, hogy a fiú egyszerűen csak beugrott-e a ketrecbe vagy beesett” – vallotta a BBC-nek a delhi állatkertet üzemben tartó Nemzeti Zoológiai Park igazgatója, Amitabh Agnihotri.

Az esetről felvétel is készült, melyen jól látható, hogy a kifejlett tigris miképp vonszolja el áldozatát, miután lecsapott rá. FIGYELEM! A nyugalom megzavarására alkalmas videó!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek