Starity

Klippremier: Stromae - ave cesaria

2014. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: ciel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda délután debütált Stromae új klipje, a vidám és hangulatos ave cesaria.

hirdetés
Klippremier: Stromae - ave cesaria

A belga énekes és dalszerző, Stromae tovább népszerűsíti √ (Racine Carrée) című második albumát, mely még 2013 augusztus 16-án jelent meg, és azóta 2,2 millió kelt el belőle világszerte.

A júniusban megjelent Ta fetê után az énekes készen állt, hogy végre új videoklippel örvendeztesse meg a rajongóit, így az ave cesaria sorrendben már az ötödik dal, melyhez kisfilmet forgatott. Stromae olyan nevekkel dolgozott össze az elkészítésében, mint Aurélien „Orelsan” Cotentin, Mauricio Delgados, Antonio Santos, Vincent Peirani vagy Schérazade.

A klip szeptember 24-én debütált az énekes VEVO-csatornáján, Henry Scholfield rendezésében. Stromae egyébként azt nyilatkozta róla, hogy a a cím egyfajta tiszteleadás a Diva aux pieds nus, azaz a mezítlábas díva, Cesaria Evora előtt, aki az időtlen és utánozhatatlan morna stílus egyik legjelentősebb képviselője volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek