Starity

Elkészült az új Papa Roach-videó

2014. szeptember 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának 21. évfordulóját ünneplő kaliforniai csapat gőzerőkkel dolgozik a jövő év elején megjelenő stúdióalbumán, melynek névadó dalához már el is készült a kisfilm.

hirdetés
Elkészült az új Papa Roach-videó

Az idén hazánkban is fellépett Papa Roach zenekar basszusgitárosa, Tobin Esperance mesélt legutóbb a csapat jövő év elejére várható új stúdiólemezéről, a F.E.A.R.-ről. A srácok lassan a munkálatok végére érnek, emellett a hírek szerint elkészült a korong címadó dalához a Jacoby Shaddix-rendezte kisfilm is, melynek megjelenése egyelőre várat magára.

„Ez egy kemény hangzású lemez, ugyanakkor spirituális tartalommal is bír. Határozottan az a 'fény az alagút végén' típusú dolog. Pozitív. Vannak pillanatok, amikor igazán ütős, de összességében ez egy pozitív album. Ez volt az első alkalom, amikor úgy sétáltunk be a stúdióba, hogy egyetlen dal sem volt még megírva és szó szerint rögtönzéssel indult az egész dalírás, aztán a rögzítés folyamata. Amikor egy dal elkészült, továbbléptünk a következőre. Ilyesfajta felvételekre korábban nem volt példa a pályafutásunk során, de igazán ez fogta fel az energiáinkat, az összes eddigi ötleteink spontaneitása került a középpontba. Nem igazán gondoltunk túl semmit, csak nekifeküdtünk és lépésről lépésre haladtunk” – nyilatkozta Tobin a Ransom Fee Mediának.

„Egy dolgot mindenképpen meg kell jegyezzek az új albummal kapcsolatosan és az az, hogy a hangzása kib*szott hatalmas, felemelő és ez óriási! Ez a legnagyobb, legkeményebb hangzású lemez, amit valaha készítettünk” – folytatta lelkesen a zenész.

Mindezek mellett nemrégiben kiderült, hogy a csapat új korongjának címadó dalához készül az első kisfilm, melyet a csapat frontembere, Jacoby Shaddix rendezett. Az énekes néhány órával ezelőtt képeket is osztott meg a helyszínről, valamint azt is elárulta, hogy a forgatás befejeződött.

„Befejeződött a Face Everything And Rise videójának forgatása. Fárasztó, fájdalmas és száraz volt, de totálisan megérte! Alig várom, hogy lássátok, srácok!” - csiripelte a zenész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek