Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. szeptember 27. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stúdió, selfiek, shopping és turnézás: kedvenc sztárjaink most sem tétlenkedtek, ha képek feltöltéséről volt szó!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Zayn Malik visszatért az Instagramra

A One Direction népszerű tagja pár hétig offline volt a közösségi oldalain, most viszont visszatért egy tökéletes selfie-vel, amihez egyszerűen annyit fűzött hozzá: „hosszú haj”. Az énekes niazkilam néven posztolgat, és a kép közel félmillió szívet érdemelt ki.


Fotó: Zayn Malik, Instagram

Adam Lambert nem ért egyet az American Idollal

Érdekes kéréssel fordult az American Idol a jelentkezőkhöz a New York-i meghallgatáson. A műsor tilalmat bocsájtott ki a mosdóban való éneklésre, amit Lambert nem ért, hiszen köztudott, hogy ott a legjobb az akusztika. Az énekes próbál komoly fejet vágni a fotón, ami a második napon készült.


Fotó: Adam Lambert, Instagram

Katy Perry fülbevalót kapott a Clarie'stől

Még mindig dübörög a láz Katy Perry Clarie's kollekciója körül, ami hazánkban is kapható. Az énekesnő most megkapta a legújabb termékeket tesztelésre, amik között található egy háromszög alakú PRISM fülbevaló is. Katy gyorsan felpróbálta, és szemmel láthatóan elégedett az eredménnyel!


Fotó: Katy Perry, Facebook

Britney Spears a norvég „óriással”

Fehérnemű-kollekcióját promózza Európában az élő legendaként emlegetett Britney Spears. Az énekesnő egyébként az út során hosszú hajától is megvált, és bubifrizurát vágatott magának, amit egyszerűen imád! A fotót a norvég „óriással” pózol, de Britney mellett nem nehéz annak lenni, hiszen csupán 162 centi.


Fotó: Britney Spears, Instagram

Niall Horan Harry Stylest hallgatta

Barátaival lógott Niall Horan, nézték a TLC-t, és hallgatták Harry Stylest, ahogy rappeli a dalszöveget szóról szóra. Mi is kíváncsian néznénk, hogy boldogul a brit énekes a rappel.


Fotó: Niall Horan, Instagram

Selena Gomez út közben

Bár a színésznő a hét elején gyengélkedett, hiszen megfázott egy kicsit, most már sokkal jobban érzi magát. Tökéletes outfitjéről út közben posztolt egy selfie-t, és több mint 1 millió lájkot kapott rá.


Fotó: Selena Gomez, Instagram

Rihanna stúdióba vonult

8. stúdióalbumának befejezéséhez közeledik Rihanna, akit szeptember 25-én kaptak lencsevégre egy New York-i stúdiónál. A rajongók világszerte türelmetlenül várják már az új anyagot, ami az előzetes hírek szerint ütős lesz.


Fotó: Zimbio

Lea Michele shoppingolt

Tökéletes csajos napot zárhatott Lea Michele a Switch butik üzletében Los Angelesben, hiszen elsők között próbálhatta fel az új kollekciójukat. El kell ismerni, remekül áll a csinos színésznőnek ez a letisztult stílus.


Fotó: Lea Michele, Instagram

Justin Bieber laza napja

Egyszerű fotót készített magáról a tinik kedvence, Justin Bieber. Bár a zenei életben most nem olyan aktív, a közösségi oldalakon annál inkább, és úgy néz ki, ez bejön az embereknek, hiszen erre a képére is majdnem 1 millió like-ot kapott.


Fotó: Justin Bieber, Instagram

Táncpróbáról jelentkezik Demi Lovato

Sehol nincs már a megrökönyödött énekesnő, aki elégedetlen volt az alakjával és sanyargatta a testét! Lovato jobban érzi magát csinos vonalaival, mint valaha. Most éppen az egyik próbájáról töltött fel egy pucsítós képet, sok-sok szívvel és puszival leírva.


Fotó: Demi Lovato, Instagram

Palvin Barbi New Yorkban van

Legjobb barátnőjével, Stella Maxwell-lel, tölti az idejét a népszerű magyar modell, Palvin Barbara, New Yorkban. Múltkor Éder Krisztián is csatlakozott hozzá, és együtt mentek el egy koncertre.


Fotó: Palvin Barbara, Instagram

Sam Smith bejárja a világot...

...de a shoppingolásra természetesen neki is jut ideje. Az énekes nemrég indult el első önálló körutazására, amelynek keretén belül sok új kultúrát ismerhet meg. Sam egyik nap Seattle-ben járt, ahol beújított néhány új cuccot a Stussy áruházból.


Fotó: Sam Smith, Instagram

Eva Longoria a barátaival bulizott

Néha még a szép színésznőnek, Eva Longoriának is ki kell engednie a gőzt. Barátaival egy szolid estét töltött el Miamiban, ahol vacsoráztak, majd táncoltak. Meg kell hagyni, Eva időről időre egyre jobban néz ki.


Fotó: Eva Longoria, Instagram

Nina Dobrev Jessica Szohrrel lógott

Magyar származású színésznővel töltött egy csajos estét a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev. Mindkét hölgy remekül néz ki. Érdekesség, hogy Nina pár napja felrakott egy képet, miszerint se nem szingli, se nem foglalt, hanem a saját birodalmát építi.


Fotó: Nina Dobrev, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek