Starity

Kozmetikai cég reklámarca lett Demi Lovato

2014. szeptember 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnőt kérték fel a New York Color sminkmárka globális nagykövetének.

hirdetés
Kozmetikai cég reklámarca lett Demi Lovato

A COTY kozmetikai cég tegnap jelentette be, hogy a multi-platinalemezes énekesnő csatlakozik a N.Y.C. New York Colorhoz mint a márka első globális nagykövete. Az első reklámkampány 2015 elején fogja kezdetét venni Lovato arcával, aki nemrég kezdte meg legújabb turnéját. A gyönyörű énekesnő küldetése nem más, minthogy egy divatos, innovatív, mégis barátságos költségvetésű termékeket mutasson be a nagyközönségnek.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy a tehetséges Demi Lovatót a New York Color családjában köszönthetjük” – kezdte mondandóját a COTY marketing vezérigazgató-helyettese. „Egy alacsony költségvetésű márkánál szokatlan lépés, hogy egy hírességet fogadnak fel reklámarcukként. Demi fiatalos, modern beállítottsága, merész stílusa és széles körű vonzereje tökéletes választás arra, hogy képviselje a N.Y.C. cégét globális szinten. Segíteni fog abban, hogy egy új generációhoz jussunk el. Demi hajlandósága afelé, hogy játsszunk a színekkel és különböző divatirányzatokkal, megtestesíti a New York Color szellemiségét. Azért őt választottuk, mert ő több, mint egy csinos arc. Arra ösztönöz, hogy törekedj az álmaid megvalósítására, még is annyira közvetlen.”

„Nagyon izgatott vagyok, hogy partneri megállapodást köthettem a N.Y.C. New York Colorral” – nyilatkozta mosolyogva a dologgal kapcsolatban Neon Lights énekesnője.


Az énekesnő a hétköznapokon a pasztell színek híve

Lovato a vállalat teljeskörű termékeit fogja képviselni, beleértve a szemhéjfestékeket, szempillaspirálokat, szájfényeket, púdereket és a körömlakkokat. Mint a New York Color arca, hamarosan világszerte mindenhol láthatóak lesznek a kampányfotók nyomtatott és digitális formában, valamint a reklám kulisszák mögötti videója megtekinthető lesz a NewYorkColor.com oldalán és a különböző tévécsatornákon.

A New York Color vagy N.Y.C. az Egyesült Államokból származó sminkmárka, mely 1999-ben alapult, és célja, hogy megbízható minőségű, divatos, és mindenki számára elérhető árú sminkeket gyártson. Az N.Y.C. termékek Magyarországon a Rossmannban vásárolhatóak meg.

Lovato számára az idei évben ez már a második ilyen felkérés volt, hiszen pár hónappal ezelőtt lett bejelentve, hogy a Skechers cipőmárka az őarcával fogja reklámozni a legújabb kollekciójukat egészen 2016-ig, amelynek a kampányfotói már bejárták a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek