Starity

Megnyitotta az első boltját Victoria Beckham

2014. szeptember 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár anyuka és divattervező 2014. szeptember 25-én nyitotta meg az első saját üzletét a londoni Dover Streeten.

hirdetés
Megnyitotta az első boltját Victoria Beckham

A focista feleség és sztár anyuka, Victoria Beckham már évek óta dolgozik divattervezőként, ám még csak idén szeptember 25-én nyitotta meg az első ruhaboltját a londoni Dover Streeten. Az üzletben csak a Victoria által tervezett ruhákat lehet megvásárolni, és ő maga is részvett a berendezés megálmodásában.

„Imádom azt, hogy a boltom azok mellett a márkák mellett vannak, amiket én magam is nagyon szeretek” – mondta Victoria.

A bolt egy régi galériahelységből lett felújítva és VB nagyon büszke az eredményre. Az üzlet több mint 6000 négyzetméteres és három emeletből áll. A letisztult és elegáns dizájn kialakításában az iráni lakberendező, Farshid Moussavi volt az egykori Spice Girl segítségére, aki egyébként nem engedett pénztárgépeket beüzelemtetni, ugyanis véleménye szerint csúnyák és nem illenek oda.

A négygyermekes anyuka elmesélte azt is, hogy mindig az volt az álma, hogy divattervező legyen, és egyszer boltot nyithasson. Az közvélemény pedig egyet ért abban, hogy a focista feleség sokkal tehetségesebb a divat terén, mint az éneklésben, valamint, hogy milyen jó anya lett az évek alatt.

Fotók: Anna Bauer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek