Starity

Chloe Moretz két vasat tart a tűzben?

2014. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chloe Moretz és a legidősebb Beckham fiú, Brooklyn kapcsolata már nyár eleje óta a sajtó egyik kedvenc témája, és Chloe okot is ad nekik arra, hogy az legyen, főleg miután kiderült, hogy egy Julian nevű fiúval is randizgat.

hirdetés
Chloe Moretz két vasat tart a tűzben?

Chloe Moretz és a Beckham család legidősebb gyermeke, Brooklyn már nyár eleje óta csigázzák a rajongókat és a médiát azzal, hogy együtt vannak-e, vagy sem. Chloét és Brooklynt már többször is látták együtt, valamint a fiatal színésznő többször találkozott a teljes Beckham családdal is.

Chloét egy interjú alatt kérdezték a Brooklynnal való kapcsolatáról, mire annyit válaszolt, hogy: „Ez egy csintalan kérdés! Nem kérdezhetsz ilyet! Neked is van egy 16 éves lányod, nem kérdezhetsz ilyet” – végül pedig rászánta magát, hogy beszéljen a Beckham családról, és kifejezetten Brooklynról is ejtett pár szót: „Brooklyn egy nagyon jó fej srác, és nagyon jó ember. Szeretek együtt lógni vele.”

Chloe és Brookyln idézőjeles románca azért is port kavart a médiában, mivel az If I Stay színésznője 2 évvel idősebb Brooklynnál, valamint állítólag egy Julian nevű sráccal is szeret együtt lógni és látták őket kézen fogva sétálgatni is ugyanazon az estén, mikor még korábban Brooklynnal látták együtt.

A színésznő ezután a Beckham családról is beszélt: „Fantasztikusak! Victoria egy elképesztő ember. Mint anya, és mint divattervező nagyon energikus, és szerintem nagyon jók a kollekciói.”

Ám ezután rákérdeztek, hogy Chloe hord-e valamit a Victoria álatal tervezett ruhákból, mire kínos pillanat következett, mivel válasza nemleges volt, de gyorsan hozzáfűzte, hogy még a héten megpróbálja valamelyik ruháját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek