Starity

Érkezik az NCIS: LA hatodik évada

2014. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyári szünet után újra részesei lehetünk a Los Angeles-i helyszínelők életének.

hirdetés
Érkezik az NCIS: LA hatodik évada

A CBS csatorna népszerű sorozata immár 6. alkalommal tér vissza a televíziók képernyőjére. Szeptember 29-én, hétfőn vetítik az évad első részét, ami egyben az 5. szezon záró részének, a Deep Trouble-nek a folytatása, és az előzetes alapján rengeteg izgalomra számíthatnak a rajongók.

Figyelem, spoiler-veszély!

A Deep Troble II-ben Callen és Sam a tengeralattjárón ragadtak a terroristákkal, akik támadást terveznek San Diego mellett. Henrietta a történtek hatására ellenszegül a parancsoknak és lemondja washingtoni útját, a csapat többi tagja pedig minden erővel azon van, hogy megtalálja a tengeralattjárót és megakadályozzák a terrorista-támadást.

A TVLine-nak adott interjújában Shane Brennen elárulta, hogy a terroristák célpontja egy nagyon fontos hely, amelynek megvédéséért Callen és Sam az életüket is feláldozhatják majd. A nagy kérdések tehát: megmenekül-e a két ügynök? Ha igen, milyen körülmények között és épségben-e? Sikerül-e megállítani a tengeralattjárót, mielőtt a célhoz ér? Mi lesz a Talia-Kensi ellentéttel? Hogyan folytatódik a Densi románc? Aztán ott van még a Hetty-történet is.... Sok a kérdés, melyekre remélhetőleg a 6. évad során választ kapunk majd.

A sorozat 2. része az Inelegant Heart címet viseli, s melyben a csapat felfedezi, hogy egyikőjüket gyanúba kereverték egy gyilkossági nyomozás során. Hetty ellen vizsgálat folyik, s a DOJ (Igazságügyi Minisztérium) nyomoz a csapat után.

A 3. rész során pedig (Praesidium) az ügynökök kiállnak társuk mellett, aki után a DOJ nyomozni kezdett. Eközben Nell beépül, Hettynek kiadva magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek