Starity

Kristen Stewart és Nicholas Hoult randiznak

2014. szeptember 28. 07:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész új közös filmjük, az Equals forgatásán melegedett össze.

hirdetés
Kristen Stewart és Nicholas Hoult randiznak

Nemrégiben szakított az álompár, Nicholas Hoult és Jennifer Lawrence, de úgy tűnik, Hoult már túl is van exén, mivel már mással találkozgat: mégpedig Kristen Stewarttal!

Kristennek Robert Pattinsonnal való szakítása óta nem volt senkije, viszont ez megdőlni látszik. Jövőre fogják bemutatni a színésznő legújabb filmjét, az Equalst, melyben Nicholasszal játszik együtt, és egy bennfentes szerint a két színész összemelegedett a forgatások közepette.

„Amikor Kristen ment valahova, általában elkísérte egy barátja, de mostanában Nickel megy. Imádják megtréfálni a színészeket és a stábot, játszanak a medencében, jól érzik magukat és kitárulnak egymás előtt.”

A párosról már számos paparazzi fotót lőttek és egy videó is napvilágot látott a hónap elején, melyet egy rajongó készített, miközben libegőzött a két sztár.

Egyébként Nicholas exe, JLaw is mással találkozgat, mégpedig  Gwyneth Paltrow exférjével, Chris Martinnal, aki a pletykák szerint már olyan komolynak gondolja kapcsolatukat, hogy be szeretné mutatni gyerekeinek is, melynek Paltrow nem annyira örül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek