Starity

Válik Wiz Khalifa és Amber Rose

2014. szeptember 28. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnt, a híres rapper és felesége kapcsolata hibátlan, ám most mégis a válás mellett döntöttek, ami mindenkit megdöbbentett.

hirdetés
Válik Wiz Khalifa és Amber Rose

Szeptember 23-án, kedden töltötte ki a válási papírokat a 27 éves Wiz Khalifa modell kedvese, Amber Rose. A válás mindenkit váratlanul ért, magánéleti problémáikat ugyanis sosem hangoztatták a sajtóban, másfél éves fiukat, Sebastiant pedig szeretettel nevelgették.

Ugyan a válás hivatalos oka „összeegyeztethetetlen nézeteltérések”, a 30 éves Amber elég nyilvánvaló utalást tett a minap a Twitteren férje hűtlenségét illetően.

„Kérlek, ne gyártsatok kitalált történeteket. Soha, de soha nem csalnám meg a férjemet, millió év alatt sem, azt hiszem, ti, srácok, tudjátok ezt… Sajnos a most már exférjem nem mondhatja el ugyanezt magáról – írta a közösségi oldalra. – Rettenetesen feldúlt és letört vagyok, de számomra a legfontosabb Sebastian. Köszönöm mindenkinek a támogatást ebben a nehéz időszakban.”

A rapper a Twitter-profilján ezzel szemben mélységesen hallgat a történtekről, ahelyett, hogy reagált volna exfelesége vádjára, a Black and Yellow énekese inkább kiposztolt egy képet, melyen kutyájával ül a szőnyegen.

A pár egy éve volt házas, mielőtt Amber hirtelen aláírta a dokumentumokat a los angeles-i bíróságon a hét elején.

Amber és Wiz szóvivője egyelőre nem nyilatkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek