Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ellen Pompeo

2014. november 28. 13:01   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Grace Klinika sztárjának, Ellen Pompeónak a címlapfotóit vesszük sorra. Lássuk, melyek a legjobb és legrosszabb fotói!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ellen Pompeo

A legjobb címlapfotók:

Glamour – 2008. december

Kétségtelenül ez a színésznő egyik valaha volt legjobb fotója. A vörös ruha remekül illik világos bőréhez és hajához egyaránt, valamint a mosolya is elbűvölő.

Angeleno – 2006. június

Ez a fotó tükrözi a színésznő igazi szépséget. A natúr smink kiemeli arca természetes vonásait, mosolya pedig ezúttal is elragadó.

C – 2010. május

Ismét egy remek címlapfotót láthatunk, hiszen ez a citromsárga ruha igazi vidám hangulatot sugall, valamint remekül illik Ellen szőke hajához is.

Allure – 2008. október

Az Allure magazin szerkesztői szerencsére ezen a közeli fotón sem vitték túlzásba a Photoshop-használatot, és a sminket sem, így a végeredmény egy gyönyörű címlapfotó.

Los Angeles Confidential – 2007. augusztus

A komoly arc ellenére, ez is egy jól sikerült fotó. A ruha, a smink és a háttér is teljesen összhangban van.

A legrosszabb címlapfotók:

Cosmopolitan – 2007. június

A neves magazin szerkesztői ezúttal egy kicsit túlzásba estek a retusálással kapcsolatban. Ellen természetes arcvonásai szinte teljesen eltűntek.

Lucky – 2010. október

Önmagában nem lenne baj a fotóval, azonban bőrét kissé sárgásra retusálták és a felsője is kissé áttetsző, ráadásul a ruhaösszeállítással sem vagyunk teljességgel megelégedve.

Marie Claire – 2008. január

Ez sem éppen a legelőnyösebb címlapok közé tartozik, hiszen a smink összeszűkíti szemeit, és a haja is kissé furán áll, a kéztartásról pedig inkább ne is tegyünk említést.

Self – 2010. április

A bőrét már túlságosan is tökéletesre retusálták, így hamiskás hatást kelt, valamint a háttér sincs összhangban a ruhájával.

TV Guide – 2006. május

Eredetileg ezzel a képpel nem lenne semmi probléma, de a szerkesztők túlzottan átretusálták a bőrét, így olyan hatást kelt, mintha egy porcelánbaba nézne vissza ránk, akinek tekintete is kissé furcsára sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek