Starity

George Clooney feleségül vette szerelmét!

2014. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalos! Hollywood egyik kedvenc agglegénye immáron nős férfi lett! A sztár végül Amal Alamuddin mellett állapodott meg.

hirdetés
George Clooney feleségül vette szerelmét!

Clooney szóvivője megerősítette a hírt az Us Weeklynek, miszerint a színész és ügyvéd-tudós szerelme, Amel Alamuddin örök hűséget fogadtak szeptember 27-én Olaszországban. Az esemény színhelyéül a lagúnák és a szerelem városát, Velencét választották a szerelmesek. A ceremóniának pedig a hétcsillagos Aman Canal Grande hotel adott otthont, ahová a családtagokat és barátokat hívták meg, köztük pedig olyan hírességeket, mint  Matt Damon és felesége, Luciana Barroso, a Vouge főszerkesztője, Anna Wintour, Rande Gerber, Cindy Crawford, Bill Murray, Bono, Emily Blunt és John Krasinski.

Róma korábbi polgármestere és egyben George Clooney jóbarátja, Walter Veltroni végezte a szertartást a 16. századi szállodában, melyet tavaly nyitottak meg.

Munaretto, az esküvő virágfelelőse már napok óta azon dolgozott, hogy átalakítsa az önmagában is lenyűgöző épületet az esküvő helyszínévé. „A személyzet éjszakába nyúlóan készítette el a csokrokat, az asztali díszeket és a különböző virágdekorációkat. Minden, amit használtak fehér és zöld volt, rengeteg rózsát és babarózsát használtak a díszítés során.” - árulta el egy, a hotelben dolgozó személy, aki részt vett az előkészületekben.

A hivatalos ceremónia végeztével a vendégek visszavonultak a hotel kertjébe, ahol ízléses harapnivalóval (apró, szendvics-szerű, dekoratív, falatnyi étel) várták őket és fotókat készítettek, mielőtt visszatértek az ötfogásos díszvacsorára, melyet Riccardo De Pra, olasz séf készített el számukra.

A köszöntőbeszédek a vacsora után következtek. Egy jelenlévő elárulta, hogy Rande Gerber beszéde csintalanra sikeredett: „Nagyon sokat viccelődött Clooney-val. Azt szerették volna, hogy az emberek nevessenek és jól érezzék magukat a hétvégi ünnepség során.”

A szombati rendezvény csak egy része volt a négynaposra tervezett ünneplésnek. Pénteken ugyanis a nőket és a férfiakat külön-külön partikra invitálták, csónakokra szállva, a gyönyörő olasz város különböző helyszínein – ez volt a vőlegény és menyasszony legény- és lánybúcsújának éjszakája.

Szombat reggel a vendégek a reggelit – Amal szüleinek köszönhetően – a Cipriani Hotelben fogyaszthatták el, vasárnap pedig újabb vacsorát kínáltak a jelenlévőknek a hotel 19. századi, Granaries of the Republic termében, melynek varázsát virágok és kristály csillárok növelik.

A Us Weakly megtudta, hogy a résztvevő vendégek különleges ajándékot kaptak a boldog pártól. A csomag tartalmazott egy esküvői hétvégi útitervet, tanácsokat, hogy mit érdemes tenni, és természetesen szabályokat a nagy nappal kapcsolatban. A vendégek választhattak pénteken, hogy a hotelben vagy a városban esznek-e, és bejelentették, hogy az italok és a zongoraest megtalálhatóak a Cipriani Hotel medencéje körül. Mindenki kapott a szobájába iPod-ot és hangszórót, melyen meghallgathatták a menyasszony és a vőlegény által összeállított lejátszási listán szereplő dalokat.

A szombati vacsora menüje a következőképpen alakult: homár, citromos rizottó, sült polenta (puliszka) gombával. A étel után pedig olyan zenészek dalaira táncoltak, mint a Blondie, a Jackson 5, Amy Winehouse vagy a Daft Punk.

Érdekesség, hogy minden meghívott kapott egy bekeretezett képet az ifjú párról. Amal esküvői ruhájáról eddig nem tudtuk meg semmit, annyi viszont bizonyos, hogy az esküvő előtti partin a brit származású menyasszony egy McQueen ruhát viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek