Starity

Négy év után újra egy színpadon Demi Lovato és Joe Jonas!

2014. szeptember 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rocktábor egykori sztárjai szombat este közel négy év után ismét együtt álltak színpadra, az énekesnő Los Angelesben adott teltházas koncertjén.

hirdetés
Négy év után újra egy színpadon Demi Lovato és Joe Jonas!

Demi Lovato karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett szombat este, hisz életében először állhatott az ikonikus Staples Center színpadán, mindezt teltház előtt, ezzel valóra váltva élete egyik legnagyobb álmát.

„Elmondani sem tudom, hányszor ültem már itt a közönség soraiban, remekül érezve magam, mindig arról álmodozva, hogy egyszer majd én is itt játszhatok, és most ezt teszem, és szent sz*r, ez fantasztikus. Korábban találkoztam egy rajongóval, aki azt mondta nekem 'Minden a Roxyban kezdődött, és most itt vagyunk'. Elcsépelten hangzik, de én imádom. Szerintem ez képviseli azt, hogy milyen régóta támogattok engem, srácok, és ezt nem tudom nektek eléggé megköszönni” – hangzott el egy hatalmas mosoly kíséretében az énekesnő szájából a koncert nyitóbeszédében a még mit sem sejtő rajongók felé.

Nem sokkal ezután elérkezett az a pillanat, amire szinte senki nem számított, ezzel Lovato ismét bebizonyítva, hogy bizony nem felejtette el, honnan kezdődött számára minden. A jelenlévők már attól megőrültek, hogy belekezdett a This Is Me című dalába, ám amikor a semmiből megjelent egykori Rocktáboros kollégája, Joe Jonas is a színpadon, a stadion egyenesen felrobbant, hiszen utoljára 2010. október 24-én Mexikóban, Demi rehabra kerülése előtt láthatták őket együtt énekelni, előidézve ezzel rengeteg emléket.

Ám a két fiatal kapcsolata az évek során nem volt zökkenőmentes: évekig legjobb barátok voltak, majd 2010 elején egy rövid ideig egy párt alkottak, ami nem bizonyult működőképesnek. Ezután egy jó darabig megszakadt köztük a kapcsolat, azonban 2011 végén felnőttek módjára sikerült rendezni kettejük kapcsolatát, és ismét közel állnak egymáshoz – szigorúan csak barátként, hiszen a Neon Lights énekesnője évek óta boldog párkapcsolatban él Wilmer Valderramával, aki szintén a helyszínen tekintette meg kedvese fellépését.

Viszont az este folyamán nem ez volt az egyetlen meglepetés! A dobok mögött a Blink 182 legendás dobosa, Travis Barker volt látható, aki korábban feltűnt Lovato Really Don't Care klipjében is. Az énekesnő fel sem akarta fogni, hogy egy ekkora névvel játszhatott dobszólót.

Az alapból különleges és felejthetlen eseményt pedig az tette még szebbé számára, hogy vele voltak a legközelebbi barátai, a korábban már említett párja, Wilmer, és az egész családja, valamint Jennifer Lopez is.


Travis Barker a dobok mögött szombat este

És miközben tovább folytatja nagy sikernek örvendő turnéját, még egy oka van az ünneplésre az énekesnőnek. Szombat este a koncert előtt átvehette a júniusban megjelent kislemezéért, a Really Don't Care-ért járó platinalemezes elismerést, ezzel a Heart Attack (háromszoros platina) és Neon Lights után újabb platinalemezes dalt tudhat magáénak DEMI névre keresztelt albumáról.


Fotó: Demi Lovato / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek