Starity

Lindsay Lohan bajos csaj szeretne lenni

2014. szeptember 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nemrégiben elárulta, hogy szívesen alakítaná ismét Cady Heront a Bajos csajok esetleges folytatásában.

hirdetés
Lindsay Lohan bajos csaj szeretne lenni

A 28 éves színésznővel a Time Out London készített interjút nemrégiben, melynek során Lindsay elárulta, hogy szívesen venne részt a Bajos csajok című 2004-es megjelenésű sikerfilm esetleges folytatásában. LiLo az őt faggató riporternek azt is elárulta, hogy hogyan képzelné el ennek kivitelezését:

„Egyik nap összefutottam Tina Fey-jel és arról beszélgettünk, hogy jó lenne készíteni egy újabb Bajos csajok-filmet. Egy idősebb verziót, amelyben már mindannyian házasok vagyunk és csaljuk a férjeinket. Igazán vicces lenne. Nyaggatni fogom vele Tinát, hogy írja meg.”

Ugyan a népszerű tinivígjátéknak 2011-ben elkészítették a második részét, ám az előzőtől eltérően csúnyán megbukott. „Alig leplezett, alacsony költségvetésű remake-je a 2004-es sikernek ugyanazon cím alatt” – vélekedett az alkotásról az Entertainment Weekly kritikusa. Ennek értelmében talán jó ötlet lenne az eredeti szereplőkkel – Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Tina FeyAmy Poehler, Lizzy Caplan és Ana Gasteyer – feleleveníteni a Bajos csajokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek