Starity

Dalpremier: Nicole Scherzinger - Run

2014. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált az egykori Pussycat Doll legújabb önálló szerzeménye, a Run, mely egyben az október közepén megjelenő stúdiólemezének előfutára is.

hirdetés
Dalpremier: Nicole Scherzinger - Run

Nicole Scherzinger még a Pussycat Dolls egyik énekesnőjeként vált híressé, majd önálló karrierbe akart kezdeni, így kilépett az egüttesből. Ugyan a csapatról azóta semmit sem lehetett hallani, ennek ellenére a rajongók továbbra is kíváncsiak Nicole-ra, mint önálló énekesnőre, aki minden alkalommal beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Az énekesnő legutóbbi stúdióalbuma, a Killer Love 2011-ben látott napvilágot, most pedig ismét egy új korongon dolgozik, melyről már hallhattuk a Your Love és az On The Rocks című szerzeményeket. Az új, tizenegy szerzeményt tartalmazó, Big Fat Lie címre keresztelt korong október 17-én, az RCA Records gondozásában kerül majd az üzletek polcaira, addig is íme, a számlista és Nicole legújabb slágere:

1. Your Love
2. Electric Blue
3. On the Rocks
4. Heartbreaker
5. God of War
6. Girl with a Diamond Heart
7. Just a Girl
8. First Time
9. Bang
10. Big Fat Lie
11. Run

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek