Starity

Avril Lavigne harmincéves lett!

2014. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő szeptember 27-én ünnepelte harmincadik születésnapját.

hirdetés
Avril Lavigne harmincéves lett!

Avril szeptember 27-én ünnepelte harmincadik születésnapját, mely alkalomból világraszóló mulatságot rendezett Las Vegasban. Az ünnepségre a Bellagio Hotelben került sor, ahová az énekesnő a legközelebbi barátait hívta meg, ám egy fontos személy, történetesen Avril férje, Chad Kroeger mégsem vett részt a rendezvényen.

Az este az Akira Back's Yellowtail étteremben kezdődött – itt fogyasztotta el vacsoráját az ünnepelt -, majd a The Bank Nightclubban folytatódott a mulatság, melynek a Bellagio kaszinójában vetettek véget hajnali háromnegyed háromkor.

Avril egy meseszép rózsaszín ruhakölteményben mutatta meg fantasztikus alakját, ám sokaknak feltűnt, hogy a férjétől kapott eljegyzési- és hitvesi gyűrűt egy álomszép gyöngyös gyűrűre cserélte, ezzel is megerősítve: a válásról szóló híresztelések igazak! A párhoz egy közel álló barát megerősítette az E! News riporterének, miszerint Avril és Chad sokat veszekedtek és féltékenykedtek egymásra, mely végül ahhoz vezetett, hogy a válás mellett döntöttek.

Chad hiányától eltekintve az énekesnő nagyon élvezte a csak róla szóló ünnepséget, valamint ámulatba ejtette a hatalmas cupcake alakú születésnapi torta is, mely barátnői meglepetése volt a számára. Isten éltesse sokáig!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek