Starity

Mison: „Ichabodnak szüksége van Abbie-re”

2014. október 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon kialakul egy valós szerelmi háromszög Sleepy Hollow-ban? Tom Mison az MTV-nek mesélt a shipperekről.

hirdetés
Mison: „Ichabodnak szüksége van Abbie-re”

Az Álmosvölgy legendája hétfői epizódjában az Ichabbie-shipperek felhördültek, amikor Ichabod ismét találkozott, és forró csókot váltott feleségével, miközben Abbie két lovassal vívott csatát.

„Bevallom, eléggé zűrös a dolog” – magyarázza Tom Mison az MTV Newsnak. „Az egyik legjobb dolog Abraham visszatérésében, hogy végre van feje, így megoszthat néhány dolgot Katrinával. Például: a purgatóriumban voltál kétszáz évig, Abbie csak félóráig, mégis Ichabod fogta magát és megmentette, amilyen gyorsan csak tudta.”

Tom tisztázta azt is, annak ellenére, hogy Ichabod pocsék férj, megvan az oka annak, hogy nem mindig Katrinát helyezi előtérbe.

„Katrinát akarja, de szüksége van Abbie-re, ez a különbség kettejük közt. Partnerek, együtt kell csinálniuk. Ami érdekessé teszi a kapcsolatukat, az a kettejük közti nézeteltérések, van, hogy nem értenek egyet a másikkal, de együtt kell lenniük, ettől lesz a kapcsolatuk szexi és izgalmas.”

Majd mikor megkérdezték, ő kinek drukkol, csak annyit árult el, sosem hallott még a shipekről korábban mint fogalom. „Rá kellett keresnem. Hallottam, hogy valaki azt mondja: »én shippelem Ichabodot és Abbie-t«, és mondom, »B*sszameg, ez mit jelent, hogy utálják őket?« És pont az ellentétét. De imádom, hogy shippelnek valakivel – ki hitte volna!”

De szaladjunk egy kicsit előre! Tom állítása szerint Ichabod hamarosan megtalálja a legújabb nagy Őt az ízletes koffeines italban.

„Látjátok majd, amint megissza az első kapucsínóját, és eldobja az agyát. Imádja, a kedvenc modern dolga lesz. Még nem ivott sütőtöklattét, de... még én sem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek