Starity

Rosa Salazar csatlakozik az Útvesztő stábjához!

2014. október 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosa Salazar színésznő becsatlakozott az Útvesztő stábjába, ahol a 2015-ben megjelenő Tűzpróba Brendáját fogja alakítani!

hirdetés
Rosa Salazar csatlakozik az Útvesztő stábjához!

Ugyan még alig két hete halmoz sikert sikerre a James Dashner bestsellerje alapján készült Útvesztő című film, a rendező, Wes Ball már be is jelentette, a második film jövő szeptember 18-án érkezik.

Aki olvasta a könyvtrilógia második részét, azt tudja, hogy egy kulcsfontosságú szereplő, Brenda ebben a kötetben jelenik meg, őt pedig nem más, mint Rosa Salazar amerikai színésznő fogja életre kelteni. Rosa neve leginkább a Lázadó című film kapcsán lehet ismerős, amely szintén idén jelenik meg, és ahol Lynnt fogja alakítani.

Nemcsak Brenda, de egy másik sztár is a stáb új tagja lett, ő pedig nem más, mint Aidan Gillen, aki az egyik gonosztevőt, Jansont fogja alakítani a filmtrilógia második részében. Ő sokaknak a Trónok Harca sorozatból lehet ismerős, ahol Petyr Baelish szerepében láthattuk.

Magyarországon a könyvtrilógia második kötete október 8-tól Tűzpróba néven kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek