Starity

Dupla kisfilmmel folytatódik az iamamiwhoami története

2014. október 03. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez alkalommal szakított a hagyományával az iamamiwhoami, és dupla videoklippel örvendeztették meg a rajongókat. A kisfilmek thin és chasing kites címen jelentek meg.

hirdetés
Dupla kisfilmmel folytatódik az iamamiwhoami története

Már csak egy kicsivel több mint egy hónapot kell várniuk az iamamiwhoami-rajongóknak, hogy a kedvenc svéd elektropop-csapat a boltok polcaikra dobja harmadik stúdióalbumukat, a BLUE-t. A korongról eddig összesen öt számnak jelent meg kisfilmje, fountain, hunting for pearls, vista, tap your glass, illetve blue blue címen.

A legutóbb megjelent videoklip, a blue blue hatalmas sikere után most nem egy, hanem két kisfilmmel is jelentkezett a duó. A tegnapi nap folyamán a csapat feltöltötte a hivatalos YouTube-oldalára az érkező albumuk hatodik és hetedik dalához készített klipeket, a thint és a chasing kitest, melyek egyben a történetüknek a folytatásai is.

Már nem újdonság számunkra, hogy az iamamiwhoami ismételten egy WAVE által rendezett, fantasztikus képi világgal és egy fülbemászó dallammal megáldott alkotást adott ki a kezei közül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek