Starity

Lehullott a lepel az új Tankcsapda-albumról!

2014. október 03. 16:04   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A debreceni Tankcsapda nemrég mutatta be az új lemez borítóját és az új számot, most pedig a számlistával lehettek gazdagabbak a rajongók.

hirdetés
Lehullott a lepel az új Tankcsapda-albumról!
Fotó: Facebook/Tankcsapda

25 év optimizmus – ez áll a jubileumi Tankcsapda sör dobozán. És valóban: ha alaposan átgondoljuk a zenekar negyedszázados karrierjét napjainkig, azt látjuk, hogy egy rossz szavuk sem lehet. A Mennyország touristot még jó tíz év múlva is énekelni fogják a fiatalok, emellett teltházas koncertek, több ezer lelkes fanatikus és komoly albumeladások állnak a banda háta mögött – valljuk be, joggal.

Október 14-én pedig, a banda 25. születésnapján megjelenik a legújabb CD Urai vagyunk a helyzetnek címmel, amelyről már kiszivárgott két dal is: a Köpök rátok – melyhez videoklipet is forgattak – és A zene betemet, most pedig újabb részletet tudtunk meg a lemezről, hiszen lehullt a lepel a dallistáról.

1. A Zene Betemet
2. Semmi Pánik
3. Egyedül a Világ Ellen
4. Koponyák és Csontvázak
5. Olyan Mint Rég
6. Vörös Rúzs
7. Ez Egy Ilyen Nap
8.Térde Borulnak a Gyengék
9. Köpök Rátok
10. Lélekhangokból
11. Sállállállá (Csak Bennem Bízz)

Akik be szeretnék szerezni az albumot, azok ne feledjék, hogy kizárólag a MOL-kutaknál tudják ezt megtenni -csakúgy,mint a többit -, 990 forintért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek