Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. október 03. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltelt egy újabb hét, így ismét itt van a cikksorozatunk, ami a sztárok legjobb Instagram-posztjaiból válogat.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Stúdióban járt Adam Lambert

Adam Lambert szeptemberben visszatért Los Angelesbe és gőzerővel dolgozik harmadik stúdióalbumának utómunkálatain, amit még márciusban kezdett el Svédországban. A sútdióból egy képet posztolt, ahol Tori Kelly énekesnő és dalszövegíróval látható, aki Max Martin csapatának oszlopos tagja.


Kép: Adam Lambert/Instagram

*

Liam Payne és Niall Horan együtt lógott

A Where We Are turné lassan a vége felé közeledik, azonban addig a srácoknak még meg kell tenni jó pár kilométert. Mint előzetes Instagram-posztokból kiderült, Liam egyre nehezebben viseli a szállodákat, azonban jó barátja, Niall mindig ott van, hogy helyre rázza a kedvét. „Én és Niall, még előző nap” – írta Payne.


Kép: Liam Payne/Instagram

*

Katy Perry felkészült az októberre

Beköszöntött a tök és Halloween-szezon Amerikában, ami miatt a kaliforniai énekesnő, Katy Perry nem is lehetne izgatottabb! Otthonát a tök legszentebb fenségében designolta meg, de egy flip-flopot is beszerzett, hogy elmondhassa: ő teljesen felkészült a „csokit vagy csalunkra!”. Azért arra kíváncsiak lennénk, hány gyerek tud becsöngetni a lakásába...


Kép: Katy Perry/Instagram

*

Alisan Porter babájában egy modell veszett el

Alisan Porter nyilvánossá tette Instagram-fiókját, így mindenki csodájára járhat gyönyörű gyermeikeinek. Legújabb fotóján kislánya látható és érdemes megfigyelni az alig hat hónapos baba testtartását és pózát – talán a jövő szupermodelljét köszönhetjük személyében? „Végre belenőtt a nagybácsitól kapott Fendi együttesbe! Köszönjük, Adam Lambert!” – írta Alisan.


Kép: Alisan Porter/Instagram

*

Miley Cyrus a kádból jelentkezett

Szinte már mindenhol láthattuk Miley Cyrust meztelenül, ezúttal pedig a fürdőszobáját is kipipálhatjuk a listáról. Cyrus elárulta, hogy most a fürdőben készíti legújabb fotósorozatát telefonjával, azonban mi reméljük, nem volt nagy a pára a helyiségben, hiszen könnyen oxidálódhat akkor a készüléke!


Kép: Miley Cyrus/Instagram

*

Evian arca lett Lea Michele

Új reklámot forgat a Glee sztárja, ráadásul azt is megosztotta, hogy miről. A színésznő az Evian ásványvíz új reklámarca lesz globálisan, ami talán nem is meglepő, hiszen Lea köztudottan híve az egészséges életmódnak, így a megfelelő mennyiségű vízfogyasztásnak is.


Fotó: Lea Michele/Instagram

*

Sam Smith közönsége fantasztikus

Turnén van 2014 egyik új előadója, Sam Smith, aki múltkor Los Angelest kápráztatta el hibátlan hangjával. Az estéről feltöltött egy gyönyörű képet, amin látszik, hogy a közönség a Stay With Me balladája alatt „gyertyázik” a telefonokkal. Ejha!


Kép: Sam Smith/Instagram

*

Lucy Hale-nek új barátja van

Korán ágyba került a Pretty Little Liars csinos színésznője, ahonnan még volt ereje elköszönni követőitől: „19:20 van, és alváshoz készülődök. Nagyon jól esik. Jó éjszakát Jessicától, a vízilótól, és tőlem” - pötyögte, fején a kedvenc plüssállatával.


Kép: Lucy Hale/Instagram

*

Izgatott a Vámpírnaplók premierje miatt Ian Somerhalder

Bár azt pletykálják, Nina Dobrev és Ian Somerhalder között nem a legjobb a viszony, a színészek mégis profiként viselkednek a forgatásokon. Csütörtökön debütált a Vámpírnaplók 6. évadának premierje, amit Ian is izgatottan várt, és a követőivel számolt vissza a nagy napig.


Kép: Ian Somerhalder/Instagram

*

Selena Gomez mindenkit kikövetett Instagramon

Selena nagy port kavart minap, amikor mindenkit kikövetett Instagram-fiókján, csak a rajongóit nem. A mindenkibe természetesen Justin Bieber is beletartozik, így feltételezhető, hogy ismét gond van a paradicsomban. Ezt alátámasztja Selena Twitter-bejegyzése is, miszerint néha a nehezebb úton kell rájönnöd, ki a megfelelő ember és ki nem az.


Kép: Selena Gomez/Instagram

*

Lady Gaga új tetoválást varratott

A szörnyanya magára varratta a rajongóinak ikonikus „mancsokat fel” kéztartását, ezzel kifejezve feltétlen szeretetét feléjük. Nos, mit szóltok az alkotáshoz? Szerintetek illik a Ladyhez?


Kép: Lady Gaga/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek