Starity

Ian Somerhalder féltékeny Nikki Reedre

2014. október 03. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a boldog pillanatoknak Nikki Reed és Ian Somerhalder között? A színész állítólag iszonyú féltékeny párjára.

hirdetés
Ian Somerhalder féltékeny Nikki Reedre

Ian Somerhalder és Nikki Reed románcáról eddig csak jót hallhattunk, hiszen a már össze is költöztek, azonban most úgy tűnik, hogy megérkeztek a viharfelhők a kapcsolatukba, hiszen úgy ez a nagy lépés sem vet gátat Ian féltékenykedésének.

A The Vampire Diaries sztárjának kapcsolata állítólag azért hangos a veszekedésektől, mert Nikki a volt férjével, Paul McDonalddal forgat az utóbbi időben, és ezt Ian nem nézi jó szemmel, sőt, sokszor kikel magából.

„Nehéz neki megbíznia valakiben, pedig semmilyen romantikus dolog nem történik Nikkiék között” - mondta el egy bennfentes a Star magazinnak.

Az eset már csak azért is különös, hiszen Ian is exbarátnőjével, Nina Dobrevvel forgatja a nagysikerű sorozat hatodik évadát, amely tegnap este debütált a The CW csatornán. Ráadásul a Nina és közte lévő kapcsolat sem tisztázott még teljesen. Vajon vannak még érzelmei kolleganője iránt és attól fél, hogy Nikki Reedben is fellángolnak hasonlók az exférje irányába a sok együtt töltött idő miatt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek