Starity

Fergie: „Az L.A. Love az én szerelmes levelem a világnak”

2014. október 07. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie legújabb dala ugyanazon a napon debütált Ryan Seacrest műsorban, amikor az énekesnő VEVO-csatornáján, és a műsorvezetőnek köszönhetően egy kicsit többet megtudhattunk a dalról, és a közelgő lemezről.

hirdetés
Fergie: „Az L.A. Love az én szerelmes levelem a világnak”

Fergie 2006-ban jelentkezett első lemezével. Az akkor piacra dobott korong The Dutchess címmel került a lemezboltok kínálatába, és olyan nagysikerű dalok születtek róla, mint a Big Girls Don’t Cry, a Clumsy, a London Bridge, a Fergalicious és a Ludacris közreműködésével elkészített Glamorous. Talán nincs is olyan, aki ne emlékezne, hogy ezen dalok mekkora sikernek örvendtek megjelenésükkor.

Fergie ugyebár nyolc éven keresztül halogatta visszatérését, mégis ezen években rengeteg dolog történt vele. 2009-ben feleségül ment kedveséhez, Josh Duhamelhez, és tavaly augusztus végén pedig életet adott első közös gyereküknek.

A sok várakozás után a rajongók megkapták az első kis ízelítőt a következő korongról. Szeptember 29-én ugyanis Fergie VEVO-csatornáján és Ryan Seacrest műsorában egyaránt debütált az L.A. Love című kislemez, mely az énekesnő második szólólemezének előfutáraként szolgál, és azt is megtudhattuk a kíváncsiskodó Ryannek köszönhetően, hogy ez a dal Frgie szerelmes leve, amit a világnak küld.

„Ez az én szerelmes levelem, ami az egész világnak szól. Az elmúlt tíz évben elképesztő helyeken jártam, és elképesztő embereket ismertem meg, és ezzel szeretném tudatni velük, hogy visszatértem, és számíthatnak rám” – mesélte Fergie.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy ez a dal csak egy kis ízelítő abból, ami csak ezután következik: „Ez csak egy rövid részlet abból, amire a rajongóim és az egész világ számíthat. Ez az a mód, ahogy közölni szeretném a világgal, hogy visszatértem.” Ryan továbbá próbált minél többet kicsikarni Fergie-ből új lemeze kapcsán, ám az énekesnő szűkszavúan felelt a kérdésekre: „Nem fogok most mindent elárulni, hogy mire számíthat a világ. Nem, nem most. Erre még egy kicsit várni kell.”

Szóba került az is, hogy esetleg Fergie egyéb dalokat is előadna-e a Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest nevű szilveszteri partin, aminek immár másodjára lesz az egyik házigazdája, az énekesnő pedig elmondta, hogy nem ígér semmit, de lehetségesnek tartja, hogy pár részlet elő fog kerülni a lemezről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek