Starity

Oscar-esélyes lehet Kristen Stewart új filmje?

2014. október 04. 12:12   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart egy újabb adaptációban, a Still Alice-ben szerepel Julianne Moore oldalán. A filmet a Sony Pictures Classics vásárolta meg az idei Torontói Filmfesztiválon, és január 16-án, pont a jövő évi Oscar lineup előtt debütál Amerikában.

hirdetés
Oscar-esélyes lehet Kristen Stewart új filmje?
Fotó: WENN

Kristen Stewart még soha sem volt olyan jó, mint ebben a szerepben” – mondja a Still Alice forgalmazójának, a Sony Pictures Classicsnek vezetője, Michael Barker, aki azt is elárulta, hogy a filmvállalat kampányolni fog azért, hogy Stewart jelölést kapjon a legjobb mellékszereplő kategóriában.

„Kristen egy olyan valaki, akit sok filmben láthattunk az utóbbi évek során – négyben 2014-ben, és jelenleg három filmje van kitűzve 2015-ös megjelenésre – és ez idő alatt megmutatta sokszínűségét, ami a műfajokat illeti. De ez a szerep egy olyan új mélységbe repíti Kristent, amit még soha sem mutatott meg ezelőtt” – mondta Barker, majd később hozzátette: „Nagyon ijesztő a filmben.”

A forgalmazó cég nem csak Stewartért kampányol majd, de Julianne Moore-ért is, akit a legjobb színésznő kategóriában szeretnének jelöltetni.

A Still Alice egy Alzheimer kórban szenvedő többgyermekes anya, Alice (Moore) életét meséli el. A filmet decemberben New Yorkban és Los Angelesben játsszák majd egy hétig, amíg fut az Oscar-esélyes filmek hete, mielőtt január 16-án hivatalosan is debütál az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek