Starity

Vörös lett Vanessa Hudgens

2014. október 05. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét frizurát újított a 25 éves színésznő, aki szinte már a szivárvány összes színét kipróbálta haján.

hirdetés

Vanessa Hudgenst hosszú, sötét fürtökkel ismerte meg a világ és sokáig szinte egyáltalán nem változtatott haján, mindössze a barna és a fekete különböző árnyalatai között ingázott, valamint az évek múlásával a vállig érő fazonig és frufruig is elmerészkedett.

Ezt követően lehetett már látni világosbarna, rózsaszín, szőke, lila, kék és vörös tincseket is hajában, Gimme Shelter című filmje miatt pedig fiúsan rövidre is vágatta azt, majd az ombre-láz őt is beszippantotta, ám most az ősz érkeztével megszabadult szőke loknijaitól.

Október 2-án, csütörtökön osztott meg közösségi profiljain az egykori Disney-üdvöske egy fotót, melyen egy fodrászszalonban ücsörög, és éppen festik a haját és a következő kommentárt fűzte hozzá: Beütöttem a fejemet... Vérzek?

Nem sokkal később pedig a végeredményről is posztolt két képet és meg is indokolta, miért döntött éppen a vörös mellett. Valaki (ÉN) nagyon izgatott a Halloween miatt. Ami azt jelenti, hogy muszáj volt befestenem a hajamat, hogy passzoljon az évszakhoz – írta az egyik, Instagramra feltöltött fotóhoz.

Fotók: Instagram/Vanessa Hudgens

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek