Starity

Így ünnepelte születésnapját Leigh-Anne Pinnock

2014. október 05. 21:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix énekesnője szombaton töltötte be 23. életévét, ezt pedig szokásához híven partival ünnepelte meg. A buli most zártabb körben zajlott, csak barátai és családja volt ott.

hirdetés
Így ünnepelte születésnapját Leigh-Anne Pinnock

Leigh-Anne Pinnock szülinapját ezúttal is partival ünnepelte meg, de most zárt körökben. Születésnapja előestéjén három barátnőjével bulizott otthonában, koktélok és egzotikus ételek társaságában.

Azonban rajongóira is szánt egy kis időt, ugyanis a Twitteren válaszolt néhány olyan Mixernek, aki felköszöntötte őt. Később a lányoknak a Big Gigen volt fellépésük, ahol az arénában lévő rajongók a Happy Birthdayt énekelve tették még emlékezetesebbé a napot.

A fellépés után a banda másik három tagjával töltötte az időt, ekkor a lányok külön felköszöntötték Leigh-t. Később családjával és barátjával, Jordannel ünnepelt, este pedig barátaival mulatott. A vendégek között jelen volt Danielle Peazer, Pixie Lott és Whisky Mist is, tortája pedig egy ajándékdobozt ábrázolt, melynek tetején két kutyájának, Harvey-nak és Maurice-nak a képe volt látható.


Leigh és a családja egy étteremben


Fotók: Instagram/Leigh-Anne Pinnock

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek