Starity

Klippremier: Black Veil Brides - Heart Of Fire

2014. október 06. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas várakozás után a mai napon debütált az Andy Biersack-vezette ötös első kisfilmje az október 27-én érkező negyedik stúdióalbumról.

hirdetés
Klippremier: Black Veil Brides - Heart Of Fire

Nemrég tette közzé a kaliforniai ötös október 27-én érkező stúdióalbumának első elfutárához, a Heart Of Fire-höz készített kisfilmet. A csapattól eltérően ezúttal elmarad a klipben a történetmesélő funkció, mivel a srácok egy, a The Legacyhoz hasonló kisfilmmel rukkoltak elő, ennek ellenére az egyszerű mozgóképet némi pirotechnikai elemekkel tarkították és tették látványosabbá.

A zenekar legújabb, saját magáról elnevezett stúdiólemeze október 27-én kerül az üzletek polcaira, ám a lelkesebb rajongók már hetekkel korábban leadhatták előrendelési szándékukat. Az Andy Biersack-vezette ötös egyébként a holnapi napon áll először színpadra az új lemezével a Falling In Reverse, a Set It Off és a Drama Club társaságában Birminghamben, hogy december közepéig bejárják az Egyesült Királyság nagyobb városait és az Egyesült Államokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek