Starity

Klippremier: Jessie J feat. 2 Chainz - Burnin' Up

2014. október 11. 06:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált a brit származású énekesnő két hete megjelent dalához készült videoklip.

hirdetés
Klippremier: Jessie J feat. 2 Chainz - Burnin' Up

Már egy hónapja annak, hogy Jessie J két kolléganője, Ariana Grande és Nicki Minaj közreműködésével megosztotta a Bang Bang című dalának klipjét. A szám átütő sikert aratott, ezt is bizonyítja a majdnem 60 milliós nézettség ilyen rövid időn belül.

Ezalatt persze ugyanolyan keményen folyt a munka, de főleg Jessie portáján. Két hete publikálta az október 14-én megjelenő Sweet Talker nevű albumának ötödik számát, a Burnin' Upot.

A hozzá forgatott kisfilm pedig az elmúlt napokban látott napvilágot az énekesnő VEVO-csatornáján. A brit szépséget gyakran a tengerparton, vagy vízben kapták lencsevégre, ami visszahozza a nyár forró hangulatát. A klip uralkodó színe a fekete, valamint az év egyik nagyon kifinomult színkombinációja, a fehér és arany, de akármelyik is legyen, a részek egyező pontja lehetett Jessie, aki, amikor csak tehette, kissé hiányos öltözékben ált, vagyis táncolt a kamerák kereszttüzében.

Mint már említésre került, az angol énekesnő új albuma a jövő héten, október tizennegyedikén debütál. Eddig a Burnin' Up kivételével négy számot ismerhetünk róla, az Ain't Been Done-t, a Personalt, a Masterpiece-t, melyek szintén az elmúlt napokban kerültek közszemlére a videomegosztón, és persze a Jessie, Ariana, Nicki trio Bang Bangje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek