Starity

Megszületett Béres Alexandra gyermeke

2014. október 10. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fésűs Nelly és Harsányi Levente gyermeke után most újabb sztárbaba született, méghozzá Béres Alexandráék családjában. A fitnesslady kislánya a tegnapi nap folyamán jött világra.

hirdetés
Megszületett Béres Alexandra gyermeke
Fotó: Facebook/Pongrácz Rita

Tegnap lett Béres Alexandra kétgyermekes anyuka, hiszen világot adott családjuk legújabb tagjának. A fitnesslady pár napja a Nők Lapjának mesélte el, mennyire várja már a pici érkezését, így most hatalmas az öröm a családban, főleg, hogy Szandi testvére is hamarosan megszüli első babáját.

Alexandra tegnap délelőtt, tíz óra után pár perccel szülte meg Flórát, aki 3400 grammot nyomott.

Dr. Bardóczy Zsolt, szülész-nőgyógyász, aki végigkísérte a terhességet, elmondta: a szülés csodálatos nyugalomban zajlott, és rövid ideig tartott. Flóra és édesanyja jól vannak – mondta az anyuka menedzsere, majd későtt maga Alexandra is elújságolta a hírt Facebook-oldalán:

Szeretném Veletek megosztani az örömünket! Ma reggel megszületett új kis családtagunk, Barna Flóra! Éjjel négy körül éreztem, hogy megindult a szülés. Akkor vártam még 1 órát, majd felhívtam Franciskát, a szülésznőmet. Ő azt javasolta, hogy ne várjunk, mindenképpen induljunk el otthonról, hogy még a nagy forgalmat megelőzzük. Miután Pannát felébresztettük, és pizsiben letettük anyukámnál, elindultunk a Róbert Kórházba. Nagyon édes a pici, és igazi babaszaga van...

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek