Starity

Taylor Swift következő kislemezét Harry Styles inspirálta

2014. október 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift megrengette a popvilágot idén nyáron, amikor bejelentette a visszatérését az 1989 albumával. Egy listavezető dal után érkezik a következő, az Out of the Woods.

hirdetés
Taylor Swift következő kislemezét Harry Styles inspirálta

A Shake It Off énekese már megannyi szerelméről írt dalt és most egy újabbat lehúzhat a listájáról, hiszen Harry Styles csatlakozik John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal és Connor Kennedy mellé.

Az énekesnő a Rolling Stone-nak adott interjút, amiben többek között beszélt arról, miért tett le a countryról és a göndör hajáról, majd váltott át popra, és megválaszolta azt a kérdést is, hogy lesz-e Harry Stylesról szóló szám a korongon. A válasz igen volt, ráadásul, több is. A One Direction népszerű énekese olyan dalokat inspirált a 1989-on, mint a stílusosan Style címet kapott szerzemény, vagy éppen a Out Of The Woods, I Wish You Would és az All You Had To Do Was Stay.

„Minden egyes nap egy küzdelem volt. Elfelejtettünk élni, és életreszóló terveket szőni, hiszen csak túl akartuk élni a következő hetet” - nyilatkozta az énekesnő a Rolling Stone-nak.

Az Out of the Woods című szerzemény október 14-én jelenik meg globálisan, míg az 1989 névre keresztelt album október 27-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek