Starity

Ismételten Magyarországon lép fel a Slipknot!

2014. október 13. 17:05   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2004 júniusában messziről lehetett hallani a tízezer fős közönség előtt játszó Slipknotot kicsiny hazánkban - ez még a harmadik albumuk világturnéjakor volt, azóta nem jártak nálunk, ez azonban rövidesen változni fog.

hirdetés
Ismételten Magyarországon lép fel a Slipknot!

Egészen mostanáig csupán a 2014-es koncertdátumokat hozták nyilvánosságra a Prepare For Hell nevezetű turnéból, amin a Korn és a King 810 társaságában lépnek majd fel.

Nemrég azonban a következő év január-februári koncertlistáját is közzétették és kiderült, hogy a fellépések sorra Európában lesznek. Február harmadikán Olaszországban lépnek fel, másnap pedig nálunk, a Budapest Sportarénában.

A jegyek október 17-én 10 órától már kaphatóak lesznek, áruk viszont egyelőre ismeretlen. Extra VIP – Early Entry, Hot Ticket és Meet & Greet típusú jegyek mellett, limitált számú kiemelt állójegy és 3 különböző ülőjegyet lehet majd váltani.

Az együttes azonban addig sem pihen, hiszen korábban megjelent a hat éves csendet megtörő vadonatúj daluk, a The Negative One, aztán az első kislemez, a The Devil In I is, majd később mindkettőhöz klipet is forgattak, most pedig a harmadik szerzemény is megjelent Custer címen.

Az új, .5: The Gray Chapter címet viselő album Japánban október 15-én kerül a boltok polcaira, 17-én a Benelux államokban, Norvégiában, Finnországban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, Írországban, Ausztráliában és Új-Zélandon, 20-án az Egyesült Királyságban és a világ meg nem említett részen, 21-én pedig az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Olaszországban, Spanyolországban, Latin Amerikában és Délkelet-Ázsiában fog megjelenni.

Emellett pedig a rajongókat sem hagyják izgalmak nélkül, hiszen hivatalosan még mindig nem tudni, hogy kik lettek az új tagok, így jelenleg is folynak a találgatások.

„Az embereknek egész jó ötleteik vannak a személyükkel kapcsolatban, de még bizonytalanságban akarjuk tartani őket” – nyilatkozta sejtelmesen a frontember, Corey Taylor, aki nem tagadta és nem is erősítette meg azt, hogy a basszista szerepét Alessandro ‘Vman’ Venturella kapta, a dobok mögé pedig Jay Weinberg ült.

„Még nem hivatalos tagok, de a zenekarral játszanak. Az idő majd meg fogja mondani, hogy teljes jogú tagok-e vagy sem. Egyelőre nagyszerűen teljesítenek és szeretünk velük jammelni” – tette hozzá Corey.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek