Starity

Kényelmetlenül érzi magát a meghallgatásokon Jamie Dornan

2014. október 14. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamie Dornan a Voguen-ak adott egy interjút, amiben elmondta, hogy kényelmetlenül érzi magát a meghallgatásokon. A színész karrierjéről is ejtett pár szót, és arról, hogy mely sorozat változtatta meg az életét.

hirdetés
Kényelmetlenül érzi magát a meghallgatásokon Jamie Dornan

Bár milliók kedvelik őt világszerte, mégis úgy látszik, hogy Jamie Dornan önbecsülési problémákkal küzd, ami a meghallgatásokat illeti. A színész elmondta a Vogue-nak, hogy kényelmetlenül érzi magát a castingokon, és nem érzi úgy, hogy el tudná adni magát.

A Szürke ötven árnyalatának színésze azt is megemlítette, mely sorozatnak köszönheti, hogy élete megváltozott, és azt is elárulta, hogy azon a meghallgatáson sem végzett remek munkát.

„Nem vagyok túl jó a meghallgatásokon. Nem érzem úgy, hogy el tudom adni magam” – kezdte Jamie, majd hozzátette, hogy anno a The Fall meghallgatásán sem nyűgözött le senkit: „A The Fall meghallgatásán egyszerűen borzalmas voltam, szerintem senki nem hitt abban, hogy esélyem lesz a főszerepre, de akkor az író, Allan Cubitt, meglátott valamit bennem, ami megragadta őt. Szerintem nehéz dolga volt a többieket meggyőzni arról, hogy én lennék a megfelelő ember a szerepre. A sorozat megváltoztatta az életemet, és a karrieremet is egyben.

A színész korábban már szerepelt néhány sorozatban és filmben, de a The Fall sorozatnak köszönheti azt, ahol ma tart. Kétségkívül a Szürke ötven árnyalata az egyik legtöbbet vitatott film, amit 2015-re várunk, és amelyben néhány elég pikáns pillanatban fogjuk látni Dornant, Dakota Johnson oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek