Starity

Selena Gomez rajongói utálják Manu Gavassit

2014. október 15. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez rajongói nem tétlenkednek, ha kedvencükről van szó és minden helyzetben próbálják megvédeni őt. Most éppen Manu Gavassitól tartanak, szerintük ugyanis a brazil sztár szemet vetett Justin Bieberre.

hirdetés
Selena Gomez rajongói utálják Manu Gavassit

Vannak sztárok, akiknek a rajongói sokszor már szinte túlzásokba esnek néhány jelentéktelen esetnél is. Ez történt nemrégiben Selena Gomez rajongóival is, akik egyébként gyakran átesnek a ló túloldalára.

A Disney egykori sztárját egy Brazíliában hatalmas népszerűségnek örvendő énekesnőtől védték meg a selenátorok, mondván: Manu Gavassi kivetette a hálóját a híresség barátjára, Justin Bieberre.

Az egész egy fotóval kezdődött, amelyet Manu az Instagramra töltött fel a Shots Of Me alkalmazást használva, amelyről tudni érdemes, hogy Justin cége finanszírozza. A kanadai énekes írt egy bejegyzést a fotóhoz: „Üdv a @shotsban!” Manu pedig erre csak ennyit írt: „Köszönöm!”

Az a bizonyos fotó

A Selenátorok azonban nem hagyták ennyiben a dolgot és bántó megjegyzéseket kezdtek tenni az egyébként nemrég szinglivé vált brazil popcsillagra, ugyanis szerintük Manu azért töltötte fel a fotót, mert meg akarja szerezni magának Biebert.

Ez a felfogás azonban érthetetlen, hisz Manu egyszerűen csak használt egy alkalmazást, mint ahogyan mások is, valamint pont Justin volt az, aki először írt neki és a beszélgetés is mindkét fél részéről csak egy-egy rövid mondat volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek