Starity

Október végén debütál a Face Everything And Rise

2014. október 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan arról már beszámoltunk, nemrégiben dobozba került a Papa Roach legújabb lemezének címadó dalához forgatott kisfilmje, mely október végén debütál majd.

hirdetés
Október végén debütál a Face Everything And Rise

A Jacoby Shaddix-vezette kaliforniai négyes nemrégiben hozta nyilvánosságra, miszerint elkészült a Face Everything And Rise-hoz forgatott kisfilm, melyről elöljáróban annyit lehet tudni, hogy egy sivatagban forgatták a srácok a frontember rendezésével. A kisfilm különlegessége, hogy a Dodge kölcsönzött a videóhoz autókat, így egy igazán látványos mozgóképet tekinthetünk majd meg október 27-én.

Jerry Horton gitáros több rajongói kérdésre is válaszolt a napokban, így megtudtuk, hogy januárban teszi közzé a zenekar az általa fotózott albumborítót, maga a lemez pedig január 27-én – az Infest című album megjelenésének 15. évfordulóján – kerül majd az üzletek polcaira. A megjelenést követően először az Egyesült Államokban, majd az Egyesült Királyságban turnéznak, Magyarországon pedig előreláthatóan nyáron lépnek majd fel legközelebb.

Íme, a F.E.A.R. számlistája:

1. Face Everything And Rise
2. Skeletons
3. Broken As Me
4. Falling Apart
5. Love Me Til It Hurts
6. Never Have To Say Goodbye
7. Gravity
8. War Over Me
9. Devil
10. Warriors

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek