Starity

Dalpremier: Taylor Swift - Out Of The Woods

2014. október 15. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon megjelent az újabban a popban szárnyát bontogató énekesnő vadonatúj dala.

hirdetés
Dalpremier: Taylor Swift - Out Of The Woods
Fotó: Giampaolo Sgura/InStyle

Augusztusban sok-sok meglepetéssel kedveskedett rajongóinak Taylor Swift, hiszen ekkor debütált Shake It Off című dala és a hozzá készült videoklip, valamint bejelentette azt is, hogy október 27-én kerül a boltok polcaira új stúdióalbuma, 1989 címmel, melynek borítójáról is lerántotta a leplet.

Az új korong második kislemezes daláig sem kellett sokat várni, hiszen október 13-án végre megjelent az Out Of The Woods is, melyről már néhány napja tudni, hogy nem túl meglepő módon a 24 éves énekesnő egyik volt barátja ihlette, méghozzá nem más, mint Harry Styles, akiről egyébként a hírek szerint további három szerzemény is szól: a Style, az I Wish You Would és az All You Had To Do Was Stay.

„Biztosra akartam menni, hogy a dal pontosan úgy hangzik, ahogyan én éreztem” – mondta Taylor a reggeli műsorban, korábban pedig így nyilatkozott a dalról a Rolling Stone-nak: „Ez egy olyan kapcsolat volt, amiben valahogy úgy éreztem magam, hogy napról-napra élek és azon merengtem, hogy merre tartunk, ha egyáltalán tartunk valamerre, vagy holnap már véget is ér. Egy olyan kapcsolat volt, amelyben valahogy sosem érezted, hogy szilárd talajon állnál...”

Az új dal, melynek megírásában a Funból ismert Jack Antonoff segédkezett, a Good Morning Americában volt először hallható hétfő reggel, majd az iTuneson is elérhetővé vált, azonban a YouTube-ra még nem került fel, minden esetre Perez Hiltonnak köszönhetően az alábbi lejátszóval meghallgatható a dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek