Starity

Ismét Magyarországra jön az Ensiferum

2014. október 15. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 elejére várható az együttes hatodik korongja, amely turnéja során a magyar közönséget is útba ejtik.

hirdetés
Ismét Magyarországra jön az Ensiferum

Mint azt néhány hónappal korábban megtudhattuk, a világ egyik legnépszerűbb folk/viking metalt játszó zenekara, a finn Ensiferum már lázasan dolgozik hatodik korongján, melynek megjelenése a jövő év elejére várható.

A finn harcosok folyamatosan frissítik közösségi-oldalaikat, amelyből kiderült, hogy az új lemezt tartalmazó tizenegy szerzemény egy kissé eltér majd elődeitől, ugyanakkor a tipikus Ensiferum-elemekből sem fog hiányt szenvedni a hallgató. Mindemellett az is nyilvánosságra került, hogy a Petri Lindroos-vezette csapat ezúttal a finnországi Astia Studióban rögzíti az új tételeket Anssi Kippo producer közreműködésével.

A zenekar a minap egy meglepetéssel is szolgált rajongóiknak, ugyanis megosztottak néhány helyszínt ahol már biztosan fellépnek majd az új albummal. A finnek idén egy nyári fesztiválon tették tiszteletüket Magyarországon, jövőre pedig visszatérnek és a Club 202-ben hozzák majd lázba a magyar közönséget március 15-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek