Starity

Látványosság lett Harry Styles hányása

2014. október 16. 14:02   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szépfiúja kicsit többet ivott a kelleténél Lily Allen buliján, aminek másnap meg is lett a következménye - a rajongók pedig kaptak az alkalmon és táblát állítottak az énekes hányásának helyén.

hirdetés
Látványosság lett Harry Styles hányása

A híres brit fiúbanda énekeséről, Harry Stylesról köztudott, hogy sosem vet meg egy jó kis bulit, így nem is csoda, hogy Lily Allen afterpartiján is feltűnt. A buli bizonyosan jól sikerült, ugyanis kedvenc szépfiúnkat távozásakor pár lesifotós lekapta, ahogyan az autóhoz kísérik őt kissé ittas állapotban.

Fotó: DailyMail

A szórakozás pedig nem maradt büntetlenül, ugyanis Harry a bulit követő napon szörnyű másnapossággal küzdött, aminek következménye az lett, hogy rákényszerült egy autópálya kellős közepén, egy leállósávban rókázni – amit természetesen a lesifotósok meg is örökítettek.

Pár szemfüles rajongó pedig kapott az alkalmon, felkereste azt a bizonyos helyet és egy táblát állított oda „Itt hányt Harry Styles felirattal. A kész alkotást a Twitteren is megosztották.

Az énekes barátai egyébként tagadják, hogy az énekes ittas lett volna, hiszen állításuk szerint nem szokott alkoholt fogyasztani, pláne nem az Egyesült Államokban, hiszen 20 évesen még meg sem tehetné azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek