Starity

Klippremier: Set It Off - Why Worry

2014. október 16. 19:07   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 14-én jelent meg a Set It Off nevű floridai együttes legújabb albuma, Duality címmel. Emellett a banda meglepte a rajongókat még egy videoklippel is, ami az album legelső kislemezéhez, a Why Worryhez készült.

hirdetés
Klippremier: Set It Off - Why Worry

Bár magát a dalt már szeptember 7-én nyilvánosságra hozták, a klipre még várni kellett egészen október 13-ig. A videó egy templomban játszódik, ahol a frontember, Cody Carson egy fehér öltönyben a közönségnek énekel. Ezt követően, a klip közepe fele belép az ajtón az énekes másik énje talpig fekete szerelésben.

Cody két énjével az album címére, a Dualityre utalnak, ami kettősséget jelent magyarul. A dallal kapcsolatban egyébként a következőket mesélte a frontember – aki egyben a szerzője is – a Rock Sound magazinnak:

„Irracionális szorongásaim vannak, amióta csak az eszemet tudom. Az a fajta kisfiú voltam, aki szörnyeket látott az ágya alatt, és bármilyen hangot hallottam az éjszaka közepén, automatikusan arra gondoltam, hogy egy sorozatgyilkos tört be a házba, és megfog ölni. Nem tudom megmagyarázni, hogy az agyam miért mindig a lehető legrosszabb dolgokra gondolt, de így volt. Nagyon sok stresszel járt, hogy folyamatosan féltem. Még gyógyszert is szedtem, de végül leálltam róluk és rávettem magam, hogy magamtól tanuljam meg kezelni ezeket a szorongásokat. Még mindig vannak rémes gondolataim, de már nincsenek rám akkora hatással. Anyukám mindig ugyanazt a tanácsot adta: 'Az aggódás átsegít téged ezen a szituáción?' és azt feleltem 'Nem, nem hiszem.', mire ő csak azt mondta 'Oké, akkor miért aggódsz? Nem segít.' Nagyon egyszerű tanács, amire folyamatosan emlékeztetnem kell önmagam. Szóval úgy gondoltam megosztom a világgal ezt az egyszerű, de mégis erőteljes tanácsot, és remélem segít mindannyiunknak egy kicsit könnyebben megnyugodni.

A frontember természetesen az új lemez megjelenése kapcsán ejtett néhány szót annak tartalmáról és azt is megindokolta, hogy miért erre a címre esett a választásuk: A Duality a legőszintébb album, amit a Set It Off valaha kiadott. Az elmúlt pár évben hatalmas felismerésen mentem keresztül. Mindenkinek két oldala van, van egy, amit elrejtünk, vannak hibáink, emberek vagyunk, de néhányan maszk mögé bújnak vagy rossz szándékkal, vagy egyszerűen csak mert félnek az ítélkezéstől. Ezekben a dalokban megmutatom, hogyan érzek ezekkel a gondokkal kapcsolatban, kitárom a valódi énemet számotokra. Ismerjen meg mindenki annak, aki vagyok – mesélte még Cody.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek