Starity

Megfenyegették Demcsák Zsuzsát!

2014. október 17. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 Mokka műsorvezetőjét halálosan megfenyegette egy magát csak Boginak nevező levélíró. A fenyegető szó szerint azt írta: „meg fogsz dögleni!”

hirdetés
Megfenyegették Demcsák Zsuzsát!
Fotó: TV2 Sajtószoba

A héten több bulvárlap szerkesztőségéhez is eljuttatott egy levelet egy bizonyos Bogi nevű feladó, amiben arról számolt be, hogy Demcsák Zsuzsának elvették a jogosítványát, ezért most taxival közlekedik és nem tudja a gyermekeit sem iskolába vinni, erre édesapját és a testvérét kéri meg – írja a Blikk.

A műsorvezető is kapott levelet, ami nagyon megrémisztette, hiszen láthatóan a fenyegető mindent tud róla, és régóta figyeli. Demcsák elismerte, hogy a jogosítványát valóban bevonták, de arra nem kívánt reagálni, hogy a fenyegetés valós-e. Helyette egy ismerőse nyilatkozott a lapnak:

„Zsuzsát megfenyegették, méghozzá nagyon durván. Valaki azt írta neki e-mailben, hogy »meg fogsz dögleni«” – mondta a neve elhallgatását kérő forrás. „Bár érthető módon kiborult emiatt, próbálta összeszedni magát. Igazi profiként vezette végig a reggeli műsort, a nézők semmit nem vehettek észre a viselkedésén a történtekből. Nagyon aggódunk miatta, hiszen annyi őrült van a világban, és nem tudni, az illető komolyan gondolja-e a fenyegetést.”

A tévés személyiségek, pláne a női műsorvezetők rengeteg támadásnak vannak kitéve. Demcsák többször kapott már szexuálisan zaklató levelet, de ez az életveszélyes fenyegetés mindegyiken túltesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek