Starity

10 meglepő sztárbarátság

2014. október 17. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben elhoztunk tíz sztárbarátságot, amit a média nem kapott fel, így sokan talán még nem is hallhattak róla, hogy milyen jó kapcsolatot ápolnak a celebek a színfalak mögött.

hirdetés
10 meglepő sztárbarátság

Adele és Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő és énekesnő 2013-ban együtt vehette át a szobrot a megtisztelő díjátadón, ami még erősebbé tette a barátságukat. A sztárok az X-Man angliai forgatásának helyszínén ismerkedtek meg és azonnal kötődni kezdtek egymáshoz. Nem is meglepő, hiszen mind Jennifer, mind Adele szeret kimaradni a Hollywood-i csillogásból és megmaradni a valóság talaján.

*

Anna Kendrick és Adam Lambert

Kendrick és Lambert tinédzserkorukban lettek barátok, mielőtt még elértek volna valamit. 2010-ben egy Ryan Seacrest-interjúban beszélt Anna a kapcsolatukról:

„Azt mondta nekem egy partin, »Nem mondhatod el senkinek, de jelentkeztem az American Idolba, és bejutottam a hollywoodi hétbe!«. Mire válaszoltam: »Oké! Te pedig ne mondd el senkinek, de megkaptam a szerepet az Up in the Air filmben George Clooney-val!«. Egy évvel később találkoztunk, és megállapítottuk, mindkettőnknek nagy éve volt. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, egyszerűen imádom őt.”


Adam és Anna 2010-ben

*

Harry Styles és Katy Perry

A két énekes az MTV VMA-n találkozott 2012-ben, ahol látványos „csókot” váltottak a színpadon, miközben Perry átadta a One Directionnek megszavazott díjat. Katy egyébként is a banda „védőszentje”, hiszen ő szavazta be Niall Horant a továbbjutók közé, amikor a brit X-Faktorban zsűrizett, és ennek hála az Up All Night dalukba is beleírták a nevét. Harry és Katy különösen közeli barátságot ápol, nemrégiben Los Angelesben kapták őket lencsevégre, egy közös vacsorán.


A hírhedt csók 2012-ben

*

Gwyneth Paltrowm, Jay-Z és Beyoncé

Gwyneth exférje, Chris Martin jó barátságot ápol Jay-Z-vel, így természetesen csak idő kérdése volt, hogy a színésznő találkozhasson a sztárpárral. Gwyneth szerint Bey támogató barát és imádnak együtt lazítani, énekelgetni a kanapén és sorozatokat nézni.

*

Kim Kardashian és Demi Lovato

Az ex-Disney sztár, Lovato és a reality showból ismert Kardashian olyannyira jó kapcsolatot ápolnak, hogy gyakran üzennek a másiknak Twitteren. A Zimbio információi szerint egy vörös szőnyeges eseményen találkoztak, ahol azonnal megtalálták a közös hangot.

*

Chelsea Handler és Jennifer Aniston

Különbözőbbek már nem is lehetnének, mégis hihetetlen közel állnak egymáshoz. 2010-ben még a hálaadást is együtt töltötték Mexikóban. Chelsea pedig a barátságukról beszélt egy interjúban, 2012-ben: Jennifer Aniston mindig megnevettet. Nagyon komisz, vidám, és nagyon vicces e-mailekkel dobja fel a napomat.„

*

Snoop Dogg és David Beckham

Ki gondolta volna, hogy a botrányos rapper és a sztárfocista Beckham közeli barátságot ápolnak? Még David is elismerte, hogy kapcsolatuk furcsa, de annál jobb. A Beckham család akkor találkozott Snooppal, amikor Amerikába költöztek és hamar megtalálták a közös nevezőt. Szeretnek együtt grillezni és az élet fontos dolgairól beszélni.

*

Jessica Simpson és Nicole Richie

Jessica Simpson és Nichole Richie boldog divatmárka birtokos, így a barátnőknek biztosan van közös témájuk. A két sztár a közös műsoruk, a Fashion Star, forgatása alatt ismerkedtek meg és lettek jó barátok, ami pont az ellentettje annak, amit a képernyőn keresztül láthattunk.

*

Johnny Depp és Marilyn Manson

A legkülönösebb barátság képzeletbeli díja minden bizonnyal a Johnny DeppMarilyn Manson párost illeti, hiszen a népszerű színészt nem mindennapi kapcsolat fűzi a sokkrockerhez.

Johnny és Manson szívesen töltik együtt szabadidejüket évek óta, mi több: több közös fellépésen is túl vannak már. Depp előszeretettel kíséri a zenészt gitárjával a fellépések alkalmával, néhány évvel ezelőtt pedig munkájuk gyümölcseként látott napvilágot Carly Simon slágerének, a You're So Vainnek a feldolgozása.

*

Woody Allen és Lindsay Lohan

Ki tudja, miről tud egymással Allen és Lohan beszélgetni? A sztárpár egy elit vacsorán találkozott, ahol Woody rögtön ”beleesett„ Lindsay-be: ”Nem hiztálnék egy percig sem, hogy felkérjem Lindsay-t egy megfelelő szerepre, hiszen nagyon tehetséges és okos lány. Imádom őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek